Van itt spagetti, házi ravioli, egylábasos pasta és pár extra hozzávaló is: összeszedtük a kedvenc pastáinkat az utóbbi időből. Teszteljétek le őket, majd írjátok meg nekünk ti is a legtitkosabb tésztás receptjeiteket!
Garnélás chilis spagetti
Vannak olyan receptek amelyek az egyszerűségüknél fogva lesznek szuperek. Persze ebben a receptben van garnéla is, de ma már szinte minden boltban kapható fagyasztott formában, a recept többi hozzávalója pedig szerintem kapásból fellelhető a háztartásban, úgyhogy irány a konyha! Főzésre fel!
Aszalt paradicsomos, vöröslencsés penne
A pastákat szinte mindenki szereti! Sokféleképpen variálhatóak és pikk-pakk elkészülnek. Ha te is egyetértesz ezzel, akkor az egyik kedvenced lehet majd ez a szuper, paradicsomos alapú vöröslencsés tésztaszósz, már csak az maradt hátra, hogy ki is próbáld!
Kolbászos-szalonnás paradicsomos tészta főzés az erdőben
Íme egy kaja, ami nem csak baromi finom, de röhejesen egyszerű is. Annyira az, hogy még egy erdőben, szakadó esőben, padon ülve is össze lehet dobni – úgy, hogy közben egy kamerába dumálsz. Képzelhetitek, hogy ha még így is megy, akkor otthon, a konyhában, kamerák nélkül mennyire gyors lesz. Ha még nem esett volna le, épp a mai vacsorádról olvasgatsz, hajrá, jó főzögetést!
Gombával töltött ravioli
Házilag raviolit készíteni csak elsőre tűnhet bonyolultnak. A receptben szereplő alaptésztával rendkívül könnyen fogsz tudni dolgozni, a fehérboros, vajas, rozmaringos szósz pedig remekül passzol a gombás parmezános töltelékhez. A tésztát legkönnyebben tésztanyújtó géppel tudod vékonyra nyújtani, de ha nincs ilyen príma kis berendezésed otthon, akkor lisztezett deszkán is kitudod nyújtani!