Sajttal, dióval és töltelékkel is felturbóztuk a kedvenc rántott húsainkat, és még gluténmentes változatot is mutatunk!
Spenóttal és mozzarellával töltött rántott karaj
Mi jobb a rántott húsnál? A töltött rántott hús! Most spenóttal és mozzarellával töltöttük meg, és azt előre elmondhatjuk, hogy zseniális lett!
Gluténmentes rántott hús
Gluténérzékeny vagy, és minden alkalommal elmorzsolsz egy könnycseppet, amikor rántotthús-parti van valakinél? Nyugi, Zsolti rád is gondolt, mert ez itt egy gluténmentes bundába öltöztetett rántott hús, hogy te se maradj ki a jóból!
Dióbundás rántott csirkefalatok
Imádjuk a klasszik rántott húst, de ha fel akarod kicsit dobni a hagyományos verziót, hallgass ránk, és tegyél a panírba diót is! A gyerekek és a felnőttek is odalesznek érte, mert amilyen egyszerű, olyan addiktív ez a kaja.
Sütőben sült rántott tarja
Ennél egy jó rántott húst, de az olajszagot mellőznéd? Használd bátran a sütőt! A recept és a mozdulatok ugyanazok, csak épp nem a serpenyőbe, hanem a sütőbe kell tenned a húsokat.
Rántott csirkecomb sajtos bundában
Mondanánk, hogy Zsolti sajtos bundás csirkecombja sokáig illatozott a tányéron, de nem lenne igaz. Villámgyorsan elfogyott, és a mellé készített narancsos kuszkuszsaláta is. Tökéletes páros ebédre és vacsorára is!
Rántott csirkeszárnyak sütőben
A szárnyát vagy a combját? Ha az előbbit választod, és mindezt olajszag nélkül, akkor arra is van egy tuti receptünk. Pikk-pakk megleszel vele, aztán már csak résen kell lenned, hogy neked is jusson a ropogós bundás húsból!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk!