A recept a köbön: A nagy carbonara csatában Boti, a Street Kitchen egyik operatőre, Lilla, az SK állandó arca és Lőrinc, az SK szakmai csapatának vezetője csapott össze. A receptjeikért kattints a fotókra!
Boti: Hamis carbonara
Az biztos, hogy az eredeti carbonara nem ilyen, de az is biztos, hogy van olyan jó, mint az olasz társa, és nem kellenek hozzá se flancos alapanyagok, se házi tésztával bíbelődni órákon keresztül.
Lilla: Cukkinis carbonara fűszeres morzsával
Semmi kétség, hogy az eredeti carbonara a legjobb, de nyáron érdemes cukkinit használni ehhez az ételhez is!
Lőrinc: Házi tésztás carbonara
Egyesek úgy tartják, hogy ez az étel Rómából származik a második világháború idejéből, mások szerint már jóval régebbről az Abruzzói-Appenninekből származik, és az alapja egy cacio e uovo nevű fogás, ami sajtot és tojást jelent. Akárhogy is van, én most mutatok egy autentikus verziót, ahol még a tésztát is házilag készítjük el.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!