A ropogós finomságok, amiket erre a hétvégére ajánlunk, nem annyira fogyókúrabarátok, de isteni finomak! Néha belefér egy nap, amikor ilyen ételek is kerülnek az asztalra.
Rántott csirkecomb sajtos bundában narancsos kuszkuszsalátával
A rántott csirkecomb már önmagában is mennyei, de ha a panko morzsa mellé egy kis ementáli sajtot is keverünk, még jobb lesz a végeredmény. Zsolti a combok mellé egy kuszkuszsalátát készített, amibe narancs, lila hagyma és kesudió is került. Király és ropogós ebéd, amit egyáltalán nem bonyolult elkészíteni.
Rántott zeller chilis majonézzel
Ha nem esztek húst, vagy csak éppen nem kívánjátok, akkor a csirkecombot cseréljétek zellerre! Lilla a zellert hagyományosan panírozta be, de nyugodtan kipróbálhatjátok a sajtos bundát is. Összedobhattok mellé egy chilis-majonézes mártogatóst, de a kuszkuszsaláta is szuperül illik hozzá, úgyhogy simán készíthetitek az előző recepttel!
Napóleon-szelet, a mennyei krémes
Ha a klasszikus krémesben nektek is a ropogós tésztalap a kedvenc részetek, akkor a Napóleon-szeletet nektek találták ki! A hét réteg tésztát egy lágy, vaníliás krém ellensúlyozza. Ha megúszósan szeretnétek készíteni, akkor használjatok bolti leveles tésztát, de ha van kedvetek és időtök, akkor ezt is összeállíthatjátok házilag.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!