Itt vannak a legütősebb receptjeink áprilisra, amiktől tuti, hogy felmelegszik az idő! 🙂
Tépett laskagombás gyrostál
Igen, ez az étel pont annyira finom, mint ahogyan kinéz – vagy inkább még finomabb! Igazi vega csoda, ami akkor is le fog venni a lábadról, ha rajongsz a húsért, és egészen biztosan nem maradsz éhes sem.
Tavaszi karaj
Na, mit kell tavasszal enni? Naná, hogy tavaszi karajt! 🙂 Persze nincs évszakhoz kötve, de Lajos családi receptjével nem érdemes várnod egy napot sem, mert szuper szaftos, és nagyon addiktív!
Salátaleves sonkás-sajtos kalácskrutonnal
Ha eddig kimaradt az életedből a salátaleves, akkor itt a remek alkalom, hogy pótold! Ha bejönnek a fokhagymás, fanyarkás levesek, ezt is szeretni fogod, mellé pedig sonkás-sajtos kalácskrutont illik enni! 🙂
Waldorf-tésztasaláta
Vannak azok az ételek, amik attól jók, hogy végtelenül egyszerűek – a Waldorf-saláta is ilyen, egy hibája azonban van: gyorsan elfogy. Éppen ezért mi felpimpeltük tésztával is, így nemcsak cuccosabb lett, de még vacsorára is marad belőle!
5 hozzávalós olaszos csirkemell
Jó eséllyel ez az a kaja, amihez még a boltba sem kell elmenned, mert annyira basic hozzávalókból áll, hogy a legtöbbünknek otthon, a konyhában, kamrában is megvannak az alapanyagok hozzá. Plusz nagy konyhai tudományt sem igényel, szóval dupla pipa! 🙂
Tavaszi zöldségcurry
Ez a curry minden olyat tud, amit egy frankó tavaszi ételnek tudni illik: tele van zöldséggel, perfekt módon fűszerezett, villámgyorsan elkészül, és még a diétába is beleillik. Készítsd el, és a köszönőleveleket Ádámnak címezd! 🙂
Tárkonyos zöldbableves
Az április szeszélyes, ilyenkor még hűvösebb az idő, és kifejezetten jólesik egy tál meleg leves. Lilla tárkonyos zöldbablevese nem fogja megterhelni a pénztárcádat és a gyomrodat sem, mégis jól fogsz vele lakni.
Fitt pulykabrassói zellerből
Odavagy a brassóiért, de diétázol? Ne parázz, mi erre is tudunk megoldást: Doma olyan lightos pulykabrassóit dobott össze krumpli helyett zellerrel, hogy a mérleg nyelve magától lefelé indul meg, ha ráállsz! 🙂
Újburgonyás-sültretkes saláta balzsamecetes csirkével
Itt egy ízeiben abszolút tavaszi kaja, amivel nagyot villanthatsz egy vasárnapi ebéden. A sült retek egészen új oldalát mutatja meg az egyik legfinomabb tavaszi zöldségnek, és a csirkének is nagyon jól áll a balzsamecet, mert szuper szaftos lesz tőle.
Mozzarellás arancini
Nem bánod meg, ha az olaszok egyik kedvenc előétele mellett döntesz! Villámgyorsan elkészítheted, a maradékmentést is kipipálhatod, és rekordot állíthatsz fel a leggyorsabban fogyó előétel kategóriában! 🙂
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!