Hirdetés

7 nap 7 süti: extra tejes sütik, amikért odavagyunk

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Besz*rtam a Jenőtől” – Rácz Jenő úgy bepöccent a Finálé kóstolásán, hogy még Balogh Levente szava is elakadt

A finálés értékelésen Rácz Jenő egy ideig csendben hallgatta zsűritársai értékelését, egy ponton túl viszont nem bírta tovább magában tartani a gondolatait. Nem tűrte, hogy Sárközi Ákos a szavába vágjon, és olyan vehemensen állt ki a versenyzője mellett, hogy még Balogh Levente is megrettent tőle.

Trokán Nórit áramütésként érte Váradi Olasz produkciója

„Olyan, mint a Kökény Attila” – értékelte háttal ülve Miklósa Erika Váradi Róbert Márió, Olasz hangját, amit Curtis szinte rögtön felismert, így elsőként nyomta meg a sorsfordító gombot. A rapper mellett Trokán Nórit is lehengerelte Olasz tehetsége, és Erika is megküzdött az énekesért, Manuel viszont nem tudta elképzelni a közös munkát vele. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Balogh Levente Orbók Ilonáról: Régóta körözünk egymás körül

A sikeres pitch után Orbók Ilona nem tartotta magában érzéseit, egyből megölelte a Pomodorini vállalkozóját. Balogh Levente pedig elárulta, hogy rendkívül izgatott az üzletkötés miatt, hiszen ez az első közös biznisze Ilonával.

Mindketten hittek a sírig tartó együttlétben, most 11 év után mégis válik Som-Balogh Edina és Som Krisztián

Egy éve Som-Balogh Edina még a sírig tartó házasságról beszélt egy interjúban a Fókusznak, most mégis úgy döntött 11 év után válik két gyermeke apjától. Edina és Som Krisztián a Barátok közt révén ismerték meg egymást, hosszú évek óta küzdöttek a szerelmükért: a 10. házassági évfordulójukon is arról meséltek, vannak problémáik, de mindent megtesznek, hogy megmentsék, ami köztük van.

Albert Erika élt hajléktalanként és óriási luxusban, most 50 felett a korosztályának is bizonyítani akar a Survivorben

Albert Erika vagy, ahogy mindenki hívja őt, Zera élete regénybe illő. Erdélyben született, de onnan 16 évesen megszökött. Hajléktalanként élt, majd később azt is megtapasztalta, milyen a luxus. Most mindezt hátrahagyva a Survivorben küzd újra. Azt mondja, kíváncsi rá, hogy megvan-e még benne a fiatalkori tűrőképessége és azt is be akarja bizonyítani a korosztályának, hogy az élet 50 felett kezdődik el igazán.

Exkluzív részletek Presser Gábor nagy sikerű Aréna-koncertjéből

Csak a Fókusz forgatott Presser Gábor Még egy koncert című arénás fellépésén, ahol a zenész egy biciklivel érkezett a színpadra, majd többek között a híres LGT-szám, a Neked írom a dalt is felcsendül, mások mellett Rúzsa Magdi és Falusi Mariann közreműködésével.

„Flegma, izomagyú, buta paraszt” – Boráros Gábort a mai napig sok kritika éri

Boráros Gábor, és szerelme, Jákli Mónika több mint 11 éve alkotnak egy párt, és bár még nem házasok, már megszületett első közös gyermekük. Úgy gondolják, hogy ennyi idő után már nem tudják egymást meglepni, ugyanis rengeteg nehézségen és fájdalmon vannak túl, ami szétválaszthatatlanná tette őket. 

A viszkis állítja, múltja miatt nem engedik vásározni Tokajba

Ambrus Attila még a fegyházban tanulta ki a keramikus mesterséget, azóta ebből él, ebből tartja el a családját. Portékáira nagy az érdeklődés. A múlt azonban kísért. Vannak ugyanis piacok, vásárok, ahol nem szívesen látják. Nem kértek belőle a Kurultáj nevű rendezvényen, most pedig azt állítja, hogy Tokajba nem engedik be. A viszkis arról beszélt a Fókusznak: úgy érzi magát, mint a ‘30-as évek Németországában ahol embereket csak úgy kitiltanak, mert van egy szerencsétlen múltja. Tokaj önkormányzata azonban közleményben azt írta, nem igaz, hogy bárkit kitiltottak volna. 

Ezeket láttad már?