Hirdetés
Green Kitchen

Tombol a fánkszezon – ezeket szerettétek legjobban múlt héten

Hirdetés

Tombol a fánkszezon – ezeket szerettétek legjobban múlt héten

Hirdetés

Ha február, akkor fánkszezon! Múlt héten sokan kerestétek a nagy klasszikus, szalagos fánkot, és két, nem kevésbé népszerű alternatíváját. Bármelyik felé is húz a szívetek, el ne teljen a hónap egy nagy családi fánkozás nélkül!
Hirdetés

Klasszikus farsangi fánk

Úgy tűnik, Lajos klasszikus fánkjáért teljesen odavoltatok, de hát pontosan ez volt a célunk. Az is bátran ugorjon neki, akinek nincs otthon dagasztógépe, mert Lajos is nélküle készíti! Nincs tehát kifogás, csak olyan ember, aki nem akar eléggé fánkozni. 😀 Már csak az a kérdés, hogy milyen lekvár kerüljön bele…

Klasszikus farsangi fánk

Sütőben sült rántott csirke

A rántott csirke is lehet ám egészséges! Na jó… legalábbis kevésbé egészségtelen. 😀 A szokásos bő olaj helyett épphogy csak lefújjuk őket egy kevés olajjal, de még ezt is el lehet hagyni. A szerkesztőségi ebédlőasztalon nagyjából kéthetente landolnak ezek a szuperropogós combocskák, így garantáljuk, hogy imádni fogjátok a végeredményt! 

Sütőben sült rántott csirke

Sütőben sült banános fánk

Nemcsak egy rém egyszerű fánkreceptről van szó, de fritőz sem fog hozzá kelleni! Hogy mééég tovább fokozzuk az izgalmakat: maradék, megbarnult banánnal lesz a legfinomabb. Egy baj van csak… meg kell várni, amíg megdermed a csokimáz a fánk tetején. Igen, tudjuk… bocsi!

Sütőben sült banános fánk

Tiramisu-palacsinta 

Szerintünk ezt a receptet már aligha kell bemutatni, hiszen ilyen rekordszámban még talán semmit nem készítettek el. De egy percig se gondoljátok, hogy unjuk! Szűnni nem akaró lelkesedéssel várjuk a képeket és Insta-sztorikat egyaránt! Ha esetleg túl sokat készítettetek belőle (nem mintha ez lehetséges volna), az impresszumban megtaláljátok a címünket. 😉

Tiramisu-palacsinta

Szuperfinom túrófánk

Ha a banános fánkot egyszerűként jellemeztük, akkor nem tudjuk, mi lenne a megfelelő szó ezekre az álompuha túrós csodákra. Hat, azaz mindössze 6(!) hozzávalóra lesz hozzá szükségetek, amiből 5 már tutira most is van otthon. Ha már nekikezdenétek az ebédnek, de egy könnyű desszert se lenne utolsó, akkor ez a ti receptetek! 

Szuperfinom túrófánk

Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások