Top 5 legjobb megúszós leves

Körözöttel töltött kosárka

Szimplán imádod a jó körözöttet?

Meggyes-mákos palacsinta

Hamar el fog fogyni!
Hirdetés

Top 5 legjobb megúszós leves

Hirdetés
Itt a szeptember, véget ért a nyár. A gyerekek visszatérnek az iskolába, egyre kevesebb idő jut a vízparti lazulásra és a grill melletti kulináris kalandozásra. Ha pedig újra az iroda bűvkörébe kerülünk, jó, ha van talonban pár olyan recept, amiből akár negyedóra alatt össze tudunk dobni egy egyszerű, de annál finomabb kaját.
Hirdetés

Megúszós minestrone 

Az olaszok zöldséglevese alapból egy egyszerű étel, ami a mindent bele elv alapján működik, a dolgunkat pedig csak tovább egyszerűsíti, ha a fagyasztót feltárva összeszedjük a negyed- és félzacskónyi zöldségeket. Ez egy igazán megúszós leves, de tényleg.

megúszós leves

Zöldfűszeres sajtkrémleves

Ennél a levesnél csak a fantázia szabhat határt. Bármilyen sajtból elkészíthető, ízlés szerint, ráadásul a fűszerezésnél sem kell szigorúan vett szabályok szerint eljárni. Az alapok megvannak, a többi csak az étvágyon múlik. 

megúszós leves

Zacskós ázsiai leves felturbózva

Ezt a receptet szinte mindenki imádta, és ez nem véletlen. Oké, hiába a zacskós alap, itt van mivel bíbelődni, de különösebb szakvizsgát azért nem kíván meg. Ellenben a végeredmény zseniális. Ezzel a recepttel a kollégiumi haveroknak éppúgy lehet villantani, mint egy randin. 

megúszós leves

Köménymagleves vajas krutonnal

Ki ne emlékezne a nagyi levesére, amit legtöbbször akkor vett elő, ha az unokák gyengélkedtek. Ez a recept csak annyiban különbözik a klasszikus elgondolástól, hogy csavar egyet a levesbetéten. A többi egy újabb fejezet az egyszerű, de nagyszerű ételek bibliájában.  

köménymagleves vajas krutonnal

Egyszerű vegán karfiolkrémleves

Ez a zöldségleves akkor is a kedvenced lesz, ha nem vagy vega vagy vegán. Igazi ízbomba, ráadásul nagyon szórakoztató betartani a receptben közölt instrukciókat. Karfiolmasszírozásra fel! 

megúszós leves
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?