Hirdetés
Green Kitchen

Top 5 legjobb rántott hús szerintünk

Hirdetés

Top 5 legjobb rántott hús szerintünk

Hirdetés
Nem kérdés, vasárnap egy szuper rántott húsnál nincs nagyon királyabb kaja, főleg, ha valami izgalmas dologgal még meg is van töltve. A szerkesztőség például imádja a bécsi szeletet burgonyasalival, de biztos, ami biztos, még összeszedtünk pár extra verziót, ha esetleg nem ugrana be egy recept sem nektek.
Hirdetés

A tökéletes ebéd: sajttal-sonkával töltött karaj

Lajos nemcsak az egyik legtutibb töltött karajt mutatja meg nektek csodás bundában, de arra is ad alternatívát, hogy összehozzátok mellé a tökéletes köretet: a legjobb házi sült krumplit. Az egyik legjobb rántott hús, ez nem is vitás.

Fotó: Szilágyi Nóri

Kijevi csirkemell 

Oké, a kijevi sztoriját valószínűleg mindenki ismeri, vagy azt a tökéletes pillanatot, amikor kettévágjuk a húst és kicsorog az isteni fűszeres vaj. Igazi tíz per tízes rántott hús.  

legjobb rántott hús

Csirkemell Orly módra

Ugyancsak Lajos egyik klasszikusa, aki igazi mestere a panírozásnak és a tökéletes, ropogós kabátban. A sörös tésztabunda évtizedek óta tökéletesen áll a szaftos csirkemellnek, így ezt a kérdést nem is érdemes tovább fejtegetni. Ki kell próbálni, ha eddig még nem tettétek, hiszen ha a legjobb rántott hús szóba kerül, az orly bundás tuti toplistás.

legjobb rántott hús

Rántott bélszín füstöltnyelv-raguval

Ez nem egy közismert recept, de annál izgalmasabb, és aki megkóstolja, rögtön megérti, hogy miért van értelme a bélszínt kirántani. A ragu pedig csak hab a tortán, hogy kicsit bonyolítsuk a dolgokat. 😀

3 tuti rántott hús

Na jó, itt picit csaltunk, mert top 5 receptről van szó, de ebben egyszerre három recept is előkerül. Reméljük, ezért nem haragszotok meg ránk. Mindenesetre Lilla extra hármasa úgy mutat utat a rántott húsok labirintusában, hogy többé nem lesz kérdés, mihez kezdj, ha egy panírozott kajára vágysz. 

legjobb rántott hús
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások