Hirdetés

8 időspóroló, gyors édesség az ünnepekre

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Babyboom az állatkertekben – ezek az édes csöppségek várják a látogatókat

Már egyre bátrabb Gigi, a néhány hónapos sivatagi hiúz, de Szelint, a tevecsikót sem kell félteni, aki ma már kilencven kilót nyom. Idén is babyboom várja az állatkertbe látogatókat, ami a gondozók számára szinte a legizgalmasabb időszak. 

Bence a volt zongoratanárnője előtt jobban izgul, mint amikor világsztárok nézték Londonban

A hajdúböszörményi Péter Bence kétévesen már ismerkedett a zongorával, négyévesen zeneiskolába járt, hétévesen már komponált. 2015-ben egy  Michael Jackson-dal virtuóz előadása hozta meg számára az ismertséget. A Bencéből áradó tűz elvarázsolta a közönséget. Aztán jött a többi zseniális videó és világszerte milliók kezdték követni a hajdúböszörményi fiút. Kezdetben nem hitték, egy szál zongorával 90-100 percen keresztül fel tudja tartani az érdeklődést. Ezt ma már nehéz elhinni azok után, hogy az elmúlt hat évben Bence 47 országban, 70 városban lépett fel a Sydneytől a londoni Hyde parkig.

Baráth Péter lesz az RTL új marketing és kommunikációs igazgatója

Az új vezető feladata lesz az RTL hosszú távú márkastratégiájának kialakítása és managementje, a műsorkampányok tervezése és kivitelezésnek irányítása, valamint az RTL digitális termékeinek marketing és kommunikációs támogatása.

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Laptop a gyerekeknek, csengő helyett zene és mosolygós tanárok – egyre több magyar gyerek tanul osztrák iskolákban

Modern felszerelések, mosolygó tanárok és diákok, gördeszkapark az udvaron és minden tanulónak saját laptop. A Fókusz stábja az ausztriai Oberwartban, azaz Felsőőrön forgatott, ahol nemcsak a diákok élete teljesen más, mint a magyar társaiké, hanem a tanárlét is. Ott egy pedagógus 1 millió forintnál is többet kereshet, és az oktatás minősége is különbözik attól, amit Magyarországon tapasztalni. A cél Ausztriában ugyanis nem a lexikális tudás átadása, hanem, hogy a gyerekek sikeresen boldoguljanak az életben. 

Újra napi sorozaton dolgozik Kalamár Tamás

Hogyan tud egy barátság annyira elmérgesedni, hogy az egykori barátok már szóba sem állnak egymással? A Szomszéd tehene egy véresen komoly komédia lesz, az új napi sorozatot pedig nemsokára láthatják. A Barátok közt egykori rajongói, vagy a Bátrak földjét kedvelők lehet, hogy újra találkozhatnak majd egykori nagy kedvencükkel is.

Megtalálták Suhajda Szilárd holmiját, nem minden kerül majd haza

Serpák találták meg hétfőn Suhajda Szilárd felszereléseit a Mount Everesten. Ngaa Tenji Sherpa egy videót is készített a kettes tábor felett, 6500 méteren. Csapata éppen eltűnteket keresett a világ legmagasabb csúcsának közelében, amikor észrevette a magyar hegymászó sátrát.

Ezeket láttad már?