Hirdetés

5+1 egyszerű kaja uzsonnára és a tízórais dobozba

Hirdetés

5+1 egyszerű kaja uzsonnára és a tízórais dobozba

Hirdetés
Mindenki tudja, hogy egy nap legalább ötször kell enni, nem túl nagy adagokban – éppen ezért soha ne maradjon ki a tízórai vagy az uzsonna! Olyan recepteket válogattunk, amelyek gyorsan elkészíthetők uzsonnára, és jól jönnek másnap reggel a tízórais dobozba is.
Hirdetés

Csokis-banános szelet

Ebben a sütiben az a jó, hogy tényleg nem kell hozzá nagy sütőtudomány, ráadásul igen multifunkcionális. A gyerekek uzsonnás dobozába is könnyen elcsomagolható, de gyors reggelinek is remek. Egészséges is – hiszen van benne banán és dió is –, valamint szuperlaktató.

Banános szelet
Banános szelet

Extra gyors sajtos perec

Mindenki kedvence lesz ez a sajtos perec, amiben az is jó, hogy egyszerre sok készülhet belőle. Nem kell hozzá nagyon más, mint egy csomag bolti pizzatészta – csak ezúttal nem pizza, hanem perec készül belőle. A barátaid tutira odalesznek az ötletért. 

Sajtos perec
Sajtos perec

Kolbászos muffin

Kolbász és édeskrumpli egy kis illatos kakukkfűvel. Ez a muffin reggelire is tökéletes, uzsonnára is finom, valamint tízórais dobozban is landolhat. Igazi sós különlegesség. 

Kolbászos-édesburgonyás muffin

Fonott cukros briósmuffin

Oké, egy icipicit többet kell dolgozni ezzel a briósmufinnal, hiszen ez egy kelt tészta, de megéri! Nem csak azért, mert finom, hanem azért is, mert szuper pékségillat lesz tőle a lakásban. A siker garantált.

Fonott cukros briósmuffin

Szuper gyümölcsös zabmuffin

Erre is mondhatjuk, hogy egészséges, hiszen van benne bőven zabpehely és szárított gyümölcs is. El is áll pár napig, így szintén ideális uzsonnafalat. 

Tormás-tarjás grilled cheese szendvics 

Ez a szendvics a tormás majonéztől lesz igazán finom, a kifordított zsemle pedig remekül mutat. Csak egy paninisütő kell hozzá, és amúgy uzsis dooba is mehet, mert hidegen is finom.

Tormás-tarjás grillszendvics
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?