Hirdetés

Vega, húsos és retró - 3 nyári menü a hétvégére

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fejfájás, hányinger, hányás, ínysorvadás – hiába a tünetek, sokan snüsszel akarnak leszokni a dohányzásról

Sokan a cigaretta helyettesítésére vagy a dohányzásról való leszokás könnyítésére használják, de Zacher Gábor szerint a snüssz használatánál is fontos figyelembe venni, hogy a nikotin függőség megmarad, hiába nem jár a fogyasztása annyi káros anyaggal, mint egy cigi esetében. Úgy tűnik hiába a gyakori rosszul lét, a snüsszel most hasonló a helyzet, mint korábban az Elf Barral: a tinédzserek körében menő lett használni.

Balogh Levente elárulta, hogyan zajlik a kiválasztási folyamat Az álommelóra

Balogh Levente arra törekszik, hogy megbízható és szakmailag is felkészült elnöki asszisztenst válasszon magának. Tudj meg többet a kiválasztási folyamatról!

„Gazdaggá teszlek benneteket” – Lakatos István beszállt a Tetőhűtésbe

Balogh Levente egy jövőbeli üzleti lehetőséget ajánlott a Tetőhűtés vállalkozóinak, Lakatos István pedig arra kérte Istvánt és Pétert, hogy gondolják át eredeti ajánlatukat, és fókuszáljanak a magyarországi terjeszkedésre, mert az ő segítségével gazdag ember lehet belőlük.

Megkoronázták A királyt szerdán este Magyarországon

Az RTL+ sikersorozata tarolt a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján. Nemcsak a legjobb heti sorozat üvegplakettjét hozta el, hanem az év legjobb színésze és színésznője is a Király főszereplői lettek.

Aranyhaj: íme Magyarország leghosszabb hajú kislánya

A világ leghosszabb hajú embere hat méterrel tartja a rekordot, a mi aranyhajunknak, a hatéves Málnának talán lehet esélye arra, hogy felnőtt korára utolérje a kínai hölgyet.

„Amikor elmondták a kollégák, majdnem elsírtam magam” – rossz híre van Pachert Balázsnak a tolvajok számára, akik ellopták a 4,5 milliós tornacipőt

A tolvajok, akikről jó minőségű felvétel készült, egy Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh típusú cipőt loptak el, az efféle portékát azonban nagyon nehéz értékesíteni a kiegészítők nélkül. A Cápák között műsorban is feltűnt tizenéves vállalkozó azt mondja, a jövőben mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő.

A téliszalámitól az ásványvízig – tíz éven át csak 1 forintot keresett minden eladott terméken Balogh Levente

Balogh Levente évek óta szerepel a 100 leggazdagabb magyar listáján, idáig azonban hosszú út vezetett. Többen azt feltételezik, már a szülei is gazdagok voltak, ez azonban tévhit, a Cápa a Fókusznak mesélt arról, hogyan alakult a karrierje 1990-től mostanáig.

„A szemébe nézel, és látod, hogy eltűnik a fény” – megrázó halálesetekről számol be a Cápák között vállalkozója

Varga András közel egy évtizeden át mentőzött, és számtalanszor találkozott olyan halálesettel, ami elkerülhető lett volna. Ezután fogalmazódott meg benne, hogy valamit tennie kell, hogy lecsökkentse a közúti balesetek számát. További részletek a Cápák között évadzáró részében vasárnap este 19 órától az RTL-en.

Ezeket láttad már?