Hirdetés

7 őrülten finom és egyszerű vega húsvéti kaja

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fél év gyaloglás után érkezett meg Magyarországra az afgán fiú, aki itt találta meg „második anyukáját”, és szeretett bele Ady verseibe

Obaidullah Shinwari 11 évesen Iránból egyedül érkezett Magyarországra. Obaid Afganisztánban született, de a folyamatos harcok miatt 6 éves korában Iránba költöztek családjával, ahol nagyon szegény körülmények között éltek. Gyakran éheztek és iskolába sem tudtak járni. Éppen ezért néhány évvel később az édesanyja és bátyja elindították őt egy hosszú, ismeretlen úton, egy jobb élet reményében Nyugat-Európa felé. 11 évesen ő lett az első olyan Magyarországra érkezett kiskorú menekült, akit nevelőszülő nevel. 

„Az önbizalmam is nagyobb lett” – Kurta Zsuzsa nem csak A Konyhafőnök fődíját vitte el

Rácz Jenő versenyzője, Kurta Zsuzsa nyerte meg A Konyhafőnök jubileumi évadát, így a dicsőség mellett a 10 millió forintos jutalom is az övé. A győztes az RTL-nek mesélt a benne kavargó érzelmekről, és elárulta, hogy nemcsak a konyhában tanultakat tudja majd hasznosítani, de az élet más területein is rengeteget fejlődött a műsornak köszönhetően. Rácz Jenő is osztozott az örömében, és elárulta, mit tervez a győztes mentorának járó kupával.

A mi kis bakink – Peller Mariann nem bírta ki röhögés nélkül nővére színészi játékát

Peller Anna és Peller Mariann közös jelenetét nem volt egyszerű felvenni: Mariann nincs hozzászokva, hogy a nővére az arcába ordít, így nem is bírta ki a felvételeket nevetés nélkül. De Döbrösi Laurának, Bánki Gergőnek, Mikecz Estillának és Csuja Imrének is landolt néhány felvétele A mi kis bakinkban. 

Bemutatták a világ legnagyobb, 100 méter magas mozivásznát

A világ legnagyobb mozivásznát mutatták be Las Vegasban. Az óriási gömb alakú építményt Darren Aronofsky, a Fekete hattyú, A pankrátor, és a Bálna rendezője álmodta meg. A képernyője 1,2 millió LED-korongból áll, mindegyik korong 48 egyedi LED-diódát tartalmaz, amelyek 256 millió különböző szín megjelenítésére képesek. Nagyjából 100 méter magas és 157 m széles. Elsőként egy természetfilmet vetítettek rajta, és várhatóan egyre több alkotást láthat így a szerencsés közönség. 

Előzetes: Bezárják a kocsmát és a kisboltot Pajkaszegen? (10.07.)

Zsolt kétségbeesetten keresi fel Stokit Ildikó eltűnése miatt, a Polgi pedig bérleti díjat kér visszamenőleg a helyi kisbolttól és kocsmától, hogy pótolja a pénzhiányt. De mi lesz ennek a vége? Kiderül október 7-én az RTL-en!

Vastag Csaba felesége már a nászút első napján elsírta magát

Vastag Csaba és felesége az esküvő után azonnal beköltözött a Nyerő Páros villájába, így az sztárpárshow-ban kezdik a mézes heteket. „Nagy fellélegzés, hogy jött az életembe, nekem a világot jelenti” – mondta szerelméről az X-Faktor első nyertese. Szívszorító vallomásától Evelin is meghatódott, és interjú közben sírta el magát. „Olyan szépen beszélsz mindig rólam!” – mondta a könnyeit törölgetve.

Kiszálltak a Cápák, mégis segítenek a divattervező Lakatos Sándornak

Lakatos Sándor jól ért a szakmájához, viszont a pénzügyi látásmódban és a menedzsmentben segítségre szorul. Az üzleti showműsorban elhangzott tanácsok mellett Balogh Levente és Moldován András további támogatásukról is biztosították a divattervezőként dolgozó vállalkozót.

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Ezeket láttad már?