Hirdetés

Habos-cukros finomság: így készül a török kávé

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Miklósa Erika: El is szégyelltem magam opearaénekes létemre, hogy mit is művelek – Teran Villarel Máté Antónió fog még meglepetés okozni a The Voice-ban

Teran Villarel Máté Antónió olyan hangulatot és bulit csinált a The Voice színpadán, hogy Curtis és Miklósa Erika nem bírt a székben maradni. Végül mind a ketten kampányoltak a 19 éves ecuadori-magyar fiúért, aki ugyan nehezen, de meghozta a döntést. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Simon Attila szeretné ledönteni a focistákról kialakult sztereotípiákat

A 40 éves Simon Attila, akit mindenki csak Siminek becéz, 32 éve futballozik és két kislány apukája. A legfőbb motivációja a Survivorben, hogy bebizonyítsa: egyenes háttal is meg lehet nyerni ezt a versenyt. Emellett szeretné ledönteni az emberek fejében kialakult sztereotípiákat a focistákkal kapcsolatban. Survivor – Generációk harca október 2-től az RTL-en.

Kurta Zsuzsa a földre dobta Sárközi Ákos kabaláját

Sárközi Ákos a főzés közben odaadta szerencsehozó kanalát Kurta Zsuzsának, hogy azzal tálalhassa majd ki az ételét. A kóstoláson azonban ez a kabala meglepő módon a földön landolt. Vajon miért?

„Szétestem picit” – Földi Lacit többször is leállította a zsűri főzés közben

Földi Laci kapta a fekete kötényt, így nem volt választása: szembe kellett néznie a zsűri szívatásával. Fördős Zé újra előkapta a dudát, és a főzés alatt akármikor is nyomta meg, Lacinak abba kellett hagynia a munkát.

Miklósa Erika örökbefogadott, halva született lányáról mesélt

A The Voice forgatásának szünetében a coachok közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak.

Gyönyörű feleség, jóképű férj – egy igazi álompár Bátyai Éva és Ákos (x)

A Barátok közt egykori Harmath Szonjája, Bátyai Éva megszökött kicsit a napi verkliből. Ráadásul ebben férje, Ákos lett a cinkostársa, akivel együtt utazott el egy néhány napos kiruccanásra. Ráadásul ezúttal tényleg kettesben mentek, fiaikra ugyanis a nagyszülők vigyáztak pár napig.

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

Ezeket láttad már?