Hirdetés
Bespájzolva

5 program a hétvégére, ha még kihasználnád a nyarat

Megúszós túrós batyu

Van ennek ugyebár a kelt tésztás változata, ami kissé időigényes, és van ez a 30 perces.

Sajttal töltött röszti

Röszti újratöltve!
Hirdetés

5 program a hétvégére, ha még kihasználnád a nyarat

Lassan augusztus közepéhez érünk és ti még nem raktátok tele a naptáratokat programokkal? Akkor fussátok át az alábbi ajánlót és válasszátok ki a legszimpatikusabb eseményt, amit megnéznétek a hétvégén!
Hirdetés

SZIGET

Nincs nyár Sziget nélkül! Szerdán kezdetét veszi a Sziget Fesztivál, ami egészen augusztus 15-ig erősíti a fesztiválozók és az óbudaiak dobhártyáit. Rengeteg headliner fellépő, fesztiválos kaják minden mennyiségben és szuper hangulat vár titeket. További részletek itt.

Ízlés szerint fűszerezve

Egy film, amiben a főzés, mint közösségi szolgálat van jelen. Egy film, amely sokkal többről szól, mint egy főzőverseny. Ha szeretitek a gasztronómiát, a meleget viszont nehezen viselitek, akkor irány egy jól klimatizált mozi és az Ízlés szerint fűszerezve c. gasztrofilm! Trailer és további infó itt.

Palkonya Hangja 

Ezen a hétvégén sem maradunk borfesztivál nélkül! A Palkonya Hangja egy háromnapos zenés esemény, amelyet egy gyönyörű helyszínen, a Villányi borvidék egyik falujában, Palkonyán rendeznek meg. A finom bor, a jó hangulat, a szép kilátás és a szuper zene garantált, szóval ha kikapcsolódnátok, akkor nézzetek rá a részletes programra itt.

Liliomkert termelői piac (Káptalantóti)

Ugyan a Liliomkert Piac nemcsak most vasárnap, hanem az év minden vasárnapján megnyitja kapuit, szerintünk érdemes nyáron (is) ellátogatni ide, hiszen a piacozás előtt vagy után meg lehet állni a Balcsinál csobbanni egyet. A piac társulata szerint 9 és 12 között érdemes Káptalantótiba érkezni, méghozzá üres hassal, hiszen lehetetlenség a portékákat végigpásztázni anélkül, hogy ne kóstoljuk meg az egyes termelők finomságait. További információ itt.

Csokoládé Múzeumi praliné túra

Na, ki szereti a Charlie és a csokigyár c. filmet? Jó, igazából ehhez a programhoz a filmet nem is kell szeretni, a csokit viszont annál inkább! A Múzeum a 16. kerületben várja, rengeteg szabad augusztusi időponttal, egy szuper praliné túrára az érdeklődőket. Ha nem vagytok nagy múzeum-rajongók, viszont imádtok édességet kóstolni és örömmel tudnátok meg új dolgokat a kedvenc nasitokról, akkor kattintsatok ide és informálódjatok bővebben a túráról! 

Képek forrása: pixabay.com

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások