Hirdetés
Bespájzolva

5 program a nyár utolsó hétvégéjére

Megúszós túrós batyu

Van ennek ugyebár a kelt tésztás változata, ami kissé időigényes, és van ez a 30 perces.

Sajttal töltött röszti

Röszti újratöltve!
Hirdetés

5 program a nyár utolsó hétvégéjére

Szomorú, de sajnos ki kell mondanunk: a héten elérkezünk a nyár utolsó hétvégéjéhez. Ez viszont azt jelenti, hogy most mindenki kösse fel a gatyáját, ami a programozást illeti, mivel igencsak ki kell használnunk az időnket, amíg még meleg van. Nézzétek át a programajánlónkat és döntsétek el, hova mentek a hétvégén! :)
Hirdetés

GastroArt – Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

Szeretitek a desszerteket, és művészet volt oviban a jeletek? Jó-jó, elég, ha csak az egyik állítás igaz rátok, és akkor máris tűkön ülve fogjátok várni ezt a hétvégi eventet. A “kiállítás” olyan desszertekről szól, amelyeket 9 vendéglátóegység készít szentendrei művészek alkotásai alapján. Ha a “Négy szárnyú madár elmélet torta” vagy a “Habos kri-kri” elnevezés nem mond sokat, de kíváncsiak vagytok ezekre és még több érdekes sütire, akkor most hétvégén Szentendrén a helyetek! További részletek itt.

Országos Csokoládé Fesztivál (Szerencs)

Igazi dőzsölés várhat az édesszájúakra most hétvégén, ugyanis a GastroArt eseménye mellett erre az időszakra esik a Csokifesztivál is. Immár 11. alkalommal rendezik meg a fesztivált szerencsére Szerencsen. Édességbemutatók, kóstolók, csoki kalandpark, vásárok és még sok minden más. Gombóc Artúr ott lesz, ti se hagyjátok ki! További infót ide kattintva találtok. 

Festival Latino – Latin Food Festival (Budapest)

Mindig is érdekelt titeket a latin kultúra? Már régóta el akartok menni egy Latin Fesztiválra? Szerencsére ezt most hétvégén megtehetitek, ugyanis ismét megrendezésre kerül a Festival Latino! Rengeteg különleges kajával, izgalmas zenével, szuper hangulattal és ingyenes belépéssel várnak titeket az esemény szervezői! Nyárzáró partinak pont tökéletes, ne hagyjátok ki! 🙂   

További részletek itt.

Sóletfesztivál (Budapest)

Forrás

Mindig is részt akartál venni egy kóser fesztiválon? Nem ismered a zsidó kajákat, de már régóta meg akarsz kóstolni valami tradicionálisat? Akkor most hétvégén a Kazinczy utcában a helyed, ahol immár 4. alkalommal rendezik meg a sóletfesztivált! A vendégek nemcsak 4 különböző ország sóletjét kóstolhatják meg, hanem rengeteg egyéb zsidó étellel és édességgel is megismerkedhetnek. A rengeteg kaja mellett koncertekkel, gyermekfoglalkozásokkal és egyéb izgalmas programokkal is készülnek a szervezők. Ha szeretitek a gasztrofesztiválokat, akkor ezt se hagyjátok ki! 😉 Részletes infók itt.

XIV. Országos Lecsófesztivál (Balatonkenese)

Nincs nyár Balaton nélkül, ahogy nincs nyár lecsó nélkül sem! Most szombaton 14. alkalommal kerül megrendezésre a lecsófesztivál Balatonkenesén, a Széchenyi Parkban. Ha a versenyre nevezésről már lecsúsztatok, akkor a lecsófőzőversenyről és a lecsókirály-választásról (igen, ilyen is lesz), semmiképp ne maradjatok le! A nyár utolsó hétvégéjét amúgy sem lenne rossz Balatonon tölteni, egy ilyen program pedig csak tovább színesíti a hétvégét! 😛 További infókat itt találtok.

Képek forrása: https://pixabay.com/

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások