Hirdetés
Húsvéti menü

Ünnepi asztaldekorációs tippek

Ferdinánd tekercs

Az 1920-as évekből.

Epres rakott tejberizs

Hirdetés

Ünnepi asztaldekorációs tippek

Karácsonykor nem csak a kajákra érdemes nagy figyelmet fordítani, hanem az asztali dekorációra is, hiszen ezt a pár napot úgyis szinte végig az asztalnál ülve töltjük... :D Éppen ezért mutatunk is nektek néhány szuper dekorációs tippet, amik nem csak rendkívül egyszerűen kivitelezhetőek, hanem akár még ajándék ötletnek is jók lehetnek!
Hirdetés

1. Egy sima fehér gyertyát is fel lehet dobni, nem kell hozzá más, csak egy kis zöld, olyan fajta, ami nem hervad el gyorsan és egy raffia szalag.

2. A zsákvászon is szuperül helyettesítheti az ünnepi terítőt, különleges hangulatot ad és olcsó beszerezni! Ha több színű tányérotok is van, kombináljátok őket!

3. Ha nincs már sok idő a vendégek érkezéséig, a gyertyákat egyszerűen kössétek át egy szalaggal, máris meghittebb lesz az asztal! Az egyszerű gyertyákat többféle zölddel is díszíthetitek, vonjátok be vele és egy madzaggal erősítsétek rá. Ha olyan növényt tennétek rá, ami levelenként összefűzve mutat jól, dróttal is dolgozhattok.

Fotó: Puskás Nóri

4. Ha különösen jó illatú tányér dekorációt szeretnétek, használjatok fűszernövényeket, például rozmaringot! Drótra tekerve kis koszorút formázhattok belőle.

Fotó: Puskás Nóri

5. Aki a klasszikus dekorációt szereti, az piros bogyókból is dolgozhat. Használhattok fagyöngyöt, csipkebogyót, vagy akár hobby boltban kapható műanyag verziót is-utóbbi jövőre is jó lesz. Zsákvászon szalagból vagány evőeszköztartót hajtogathattok! Egy színes szalvéta, egy kis díszítés, és máris le lesznek nyűgözve a vendégek. A fahéj rúd tökéletes választás a szalvétához. Kötözzétek raffia szalaggal, fenyőággal, rozmaringgal, babérlevéllel.

Fotó: Puskás Nóri

Ha kiváncsiak vagytok, hogy tudjátok ezeket elkészíteni, akkor kattintsatok IDE A VIDEÓÉRT!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások