Hirdetés

Cukormentes flódni-brownie

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Szétestem picit” – Földi Lacit többször is leállította a zsűri főzés közben

Földi Laci kapta a fekete kötényt, így nem volt választása: szembe kellett néznie a zsűri szívatásával. Fördős Zé újra előkapta a dudát, és a főzés alatt akármikor is nyomta meg, Lacinak abba kellett hagynia a munkát.

„Megpróbálok majd kevésbé egy oldalra hajlani” – A Konyhafőnök ikonikussá vált alakjai a Street Kitchen bázisán zsűrizik majd a csapatokat

A Konyhafőnök jubileumi évadának versenyzői ismét nagy feladat elé néznek, ezúttal Fördős Zé birodalmában, a Street Kitchen konyhájában kell bizonyítaniuk. Azonban nem csak emiatt izgulhatnak, ugyanis a zsűri szerepét ezúttal az előző évadok legtehetségesebb versenyzői, Michelin-csillagos séfek és a Mestercukrász egyik fontos alakja töltik be. Vajon Kardos Eszternek miért Zé jut eszébe A Konyhafőnökről? Nemcsak ez derült ki, hanem az is, hogy Rácz-Gyuricza Dóra milyen elvek alapján fogja értékelni a kék és a piros csapat versenyzőit.

„Sietned kéne, mert a kollegina már benne van a korban” – begyógyszerezve eredt meg a doki nyelve

Egy kecskének szánt leszedáló injekció véletlenül a doki testében köt ki egy másik gyógyszer mellett, aminek meg is lett a hatása: az állatorvos gondolkodás nélkül fejti ki a véleményét bárkiről és bármiről.

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Fabó Emma egy napnál tovább még sosem volt távol a családjától

Fabó Emmának az volt a legnagyobb álma, hogy egyszer megmérettethesse magát a Survivorben és végig játssza. Noha egyetlen állattól iszonyodik, nem fél semmitől. Azt viszont még nem tudja, hogyan kezeli majd a családja hiányát, akiktől még sosem volt hosszabb ideig távol. Extra videónkban mesél róla, szerinte mennyire előny vagy hátrány, hogy 47 éves és arról is, számára mi az abszolút elfogadhatatlan a játékban. Survivor – Generációk harca október 2-től az RTL-en.

Simon Attila szeretné ledönteni a focistákról kialakult sztereotípiákat

A 40 éves Simon Attila, akit mindenki csak Siminek becéz, 32 éve futballozik és két kislány apukája. A legfőbb motivációja a Survivorben, hogy bebizonyítsa: egyenes háttal is meg lehet nyerni ezt a versenyt. Emellett szeretné ledönteni az emberek fejében kialakult sztereotípiákat a focistákkal kapcsolatban. Survivor – Generációk harca október 2-től az RTL-en.

Rácz Jenő különleges Cézár-salátát készíttetett a versenyzőkkel

Újabb séffőzéssel kellett szembenéznie a középdöntős versenyzőknek, ezúttal azonban Rácz Jenő diktálta nekik a receptet.

Ezeket láttad már?