Hozzávalók
- 1 db ananász
- 1 csipet só
- 1 ek olívaolaj
- 100 ml juharszirup
- ½ csokor bazsalikom
- 1 doboz vaníliafagyi
Grillezett ananász vaníliafagyival
Hozzávalók
- 1 db ananász
- 1 csipet só
- 1 ek olívaolaj
- 100 ml juharszirup
- ½ csokor bazsalikom
- 1 doboz vaníliafagyi
Az ananászt meghámozzuk, elnegyedeljük, majd kivágjuk a kemény, fás közepét, és a negyedeket vastagabb szeletekre vágjuk. Az ananászszeleteket enyhén megsózzuk, beolajozzuk, majd a grillre dobjuk, és oldalanként 3-4 perc alatt kicsit megkaramellizáljuk.
A frissen sült ananászt egy tálba szedjük, meglocsoljuk a juharsziruppal, megszórjuk az aprított bazsalikommal, lefedjük, és hagyjuk állni 5 percet. A langyos ananászt a fagyival tálaljuk.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több vaníliafagyis recept: