Hirdetés

Hozzávalók

1
18x28-es formához
+
Hozzávaló kipipálva
250 g étcsokoládé
Hozzávaló kipipálva
220 g vaj
Hozzávaló kipipálva
180 g liszt
Hozzávaló kipipálva
30 g holland kakaópor
Hozzávaló kipipálva
1 csipet só
Hozzávaló kipipálva
1 csipet fahéj
Hozzávaló kipipálva
270 g cukor
Hozzávaló kipipálva
4 db tojás
Hozzávaló kipipálva
100 ml whiskey
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Hoztunk megint egy ütős párost: itt a whiskeys brownie

Hát igen. Újra megbizonyosodtunk róla, hogy ha összeteszünk két alapból is király dolgot, akkor a végeredmény még királyabb lesz. Most a whiskeyvel és a brownieval tettünk így, és nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ISTENI lett! Igazán bevállalósak leöblíthetik egy kis extra whiskeyvel. :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
12
Hirdetés

Hozzávalók

1
18x28-es formához
+
Hozzávaló kipipálva
250 g étcsokoládé
Hozzávaló kipipálva
220 g vaj
Hozzávaló kipipálva
180 g liszt
Hozzávaló kipipálva
30 g holland kakaópor
Hozzávaló kipipálva
1 csipet só
Hozzávaló kipipálva
1 csipet fahéj
Hozzávaló kipipálva
270 g cukor
Hozzávaló kipipálva
4 db tojás
Hozzávaló kipipálva
100 ml whiskey
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Az étcsokit a vajjal elkezdjük vízgőz fölött összemelegíteni. Közben egy nagyobb tálban összekeverjük a lisztet, az átszitált kakaóporral, sóval és fahéjjal. Mikor a csoki és a vaj összeolvadt, robotgéppel vagy kézi mixerrel, alacsony fokozaton belekeverjük a cukrot, egyenként a tojásokat, majd a whiskeyt, végül hozzákeverjük a lisztes részt is. A masszát egy 18×28-es formába simítjuk és 170 fokon, légkeveréses sütőben 25 percig sütjük.

Fotó: Szilágyi Nóra

 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?