Hirdetés

Csokoládés mogyorótorta narancskrémmel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Az Éden Hotel bombázói egy szál bikiniben csábították el a srácokat

Az új játékos, Fanni érkezése felébresztette a féltékenységet Szaniban, Csenge pedig teljesen összeomlott a közelgő párválasztói ceremónia miatt. Később viszont fokozódott a mexikói hőség, amikor a lányok bikiniben lejtettek szexi táncot a medence partján.

„Most leoltogattál minket, hülyegyerek?” – Szente Vajk beszólása kiverte a biztosítékot a kanapéhuszároknál

Ha péntek, akkor Kanapéhuszárok. Ezen a héten is összegyűltek a tévé előtt a már ismerős családok és baráti társaságok, hogy megvitassák a képernyőn látottakat. Az elmúlt pár nap is tartogatott érdekességeket a tévénézőknek. Az egyik legnagyobb port kavaró momentum Szente Vajk odaszúrása volt a konkurenciának. De A Város királynői is borzolták a kedélyeket, a Sztárbox végeredményeit pedig mindenki tippelgeti.

Exkluzív interjút adott a Fókusznak Ilona, aki csaknem 60 évesen megszülte a saját unokáját

Dani még csak 2 és fél hónapos, érkezesére szülei több mint 6 évig vártak. Anyukája sokáig természetes úton szeretett volna teherbe esni, később pedig többször is mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak párjával. De azt nem gondolták, hogy a gyermekáldás így fog bekövetkezni.

Kiderült, mi hiányzik a magyar elit majdnem tökéletes életéből

A Város Királynői első epizódjában bepillantást nyerhetünk egy szűk réteg életébe, olyan nőkébe, akik álomszerű életükkel kitűnnek a tömegből. Ám az álom nem mindig olyan, mint amilyenre számítunk. A barátságokban sokszor gyakori a nézeteltérés, a párkeresés nehézséget okozhat a siker hajszolása mellett, és a társaságot pedig nem mindig lehet megválogatni.

„Ha én érek ki hamarabb, vége lesz” – Paulina mama lánya után repül, hogy helyre tegye Zsuzsit?

Paulina telefonon panaszolta el édesanyjának, hogyan viselkedett vele Zsuzsi. Ezen Paulina mama annyira kiakadt, hogy azonnal repülőre akart ülni, hogy személyesen rendezhesse a nézeteltérést. Bár lányának jól esett az aggodalom, megpróbálta lenyugtatni.

„Ha Paulinának nem tetszik, leküldjük a teraszra” – Zsuzsi Athénban mindenkit beavatott újabb vitájukba

Athénban égtek a tüzek, de nem az első modernkori olimpia helyszínén, hanem Zsuzsi szívében. Hevesen mesélt Paulina mamával való konfliktusáról Violettának és Móninak. „Nem bírták az ostromot!” – mondta. A történet után a többiek meg is ijedtek, hogy az üzletasszony vérmérséklete később még problémát okozhat a festői szépségű partin, ahová végül ketten meg sem érkeztek a forró helyzet miatt.

Lelkileg sokszor megterhelő látni egy beteg gyereket, de Anna igyekszik mindig pozitívan látni a helyzeteket – ő lehet a jövő egyik gyógyítója

Dr. Kabai Anna 2019-ben szerezte meg a diplomáját. Már kiskorában felmerült benne a gondolat, hogy gyermekgyógyászattal szeretne foglalkozni. Most Miskolcon, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban dolgozik rezidensként. A gyermekek és a munkája iránti elhivatottsága kollégáinak is feltűnt, így idén közösen úgy döntöttek, hogy Annát jelölik a Jövő gyógyítói díjra. Mit kapnak a díjazottak és hogyan szavazhatnak? A Fókusz riportjából ez is kiderül. 

Pákót a ringből is kiverték, Ganxta Zolee pedig úgy elverte Rékasi Károlyt, hogy agyrázkódást kapott – ilyen volt a Sztárbox második évada 2005-ben

A Sztárbox, mielőtt fájdalmasan hosszú, 18 éves szünetre ment, erős évaddal búcsúzott. Fekete Pákó VV Indiánnal mérkőzött meg, és az egykori valóságshowhős nem finomkodott a didikirállyal. Ganxta Zolee sem kímélte a Rózsa Bisztró rosszfiúját, és amire senki sem számított, hogy pont Fresh Andi és az egykori pornós Niki Belucci mérkőzése után szabadulnak el az indulatok.

Ezeket láttad már?