Mivel még javában lehet fügét kapni, hoztunk nektek egy újabb fügés receptet, ami például egészséges parti falatkának is tökéletes. Azon kívül, hogy baromi gyorsan elkészül, még sok edényt sem kell összekoszolnotok, szóval vegyétek elő azokat a fügéket, töltsétek meg őket krémsajtos-diós krémmel és élvezzétek az ízeket!
A zsályát és a diót apróra vágjuk, a diót 1-2 perc alatt száraz serpenyőben megpirítjuk. Egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a sót, az olivaolajat, a mézet, majd hozzáadjuk a diót és a zsályát, és alaposan összedolgozzuk. A fügék végét levágjuk, közepüket keresztben bevágjuk és megtöltjük a krémmel. A megtöltött fügéket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, a tetejüket megszórjuk a maradék dióval és 150 fokos sütőben 15 percig sütjük.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.