Biztos hallottatok már róla, hogy idén célul tűztük ki, hogy elhozzuk nektek a legjobb megúszós recepteket (lásd még Zé legújabb könyve) és ebbe beletartoznak természetesen a megúszós sütik is. Most egy ilyet hoztunk nektek, ahol a sült alma, a dió és a vajkaramella hármasa nászra kél a szátokban - még akkor is, ha ennek a mondatnak semmi értelme nincsen.
Az almák belsejét karalábévájóval kivágjuk és kis üreget alakítunk ki a tölteléknek. A vajat kikeverjük a cukorral, mazsolával, kandírozott narancshéjjal, dióval és vörösáfonyával és ezt a tölteléket az almák belsejébe kanalazzuk. Mindegyik közepébe 1-1 karamellát és fahéjrudat szúrunk és 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük őket.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.