Hirdetés

WOW: elképesztően finom fahéjas csigák

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Ázsia ízvilága elevenedik meg Jenő fogásában

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

Sárközi Ákos lecserélte a csapata konyhafőnökét?

Amikor a séf a kékek pultjához lépett, mindenhol leégett és elrontott elemeket talált, így kénytelen volt felszólítani a konyhafőnökét, hogy kapják össze magukat, különben nincs esélyük a pirosak ellen.

A Cápák között következő évada várja a jelentkezőket!

A Cápák között négy sikeres évad után most is várja azon vállalkozások jelentkezését, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére vagy megmentésére.

Előzetes: „Azt hittem, hogy infarktust kapok” – Geszler Dorottya bepánikol egy hús miatt (12.09.)

A séfek aggódva nézik, ahogy Dorottya kapkod a konyhában, mert a húsa nincs jó állapotban. Vajon sikerül megbirkóznia a feladattal? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében 20 órától az RTL-en.

„A rúgások és ütések valósak” – kaszkadőr készítette fel A Nagy Fehér Főnök színészeit

A sorozat negyedik epizódja igazi tömegverekedésbe torkollik. A forgatáson Farkas Franciska és Pataki Ferenc meséltek a kulisszatitkokról, és azt is elárulták, miben rejlik egy hiteles akciójelenet titka.

Időjárás 2022-12-08

Pénteken napközben borult, esős időre számíthatunk. 

Legyél te Balogh Levente elnöki asszisztense!

A Cápák között befektetője elárulta, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie leendő asszisztensének. A tét óriási, ugyanis a pozíció bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár.

Ezeket láttad már?