Hirdetés

5 hely, amit ki kell próbálj, ha Milánóban jársz

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” – Lakatos István felvásárolná a Cápák között vállalkozóinak cégét

Cápatörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi az üzleti showműsor nézői az 5. évad utolsó előtti adásában, Lakatos István ugyanis egy nem mindennapi ajánlatot tett a Redmenta vállalkozóinak. A videóból kiderül, hogy mit reagáltak az online feladatlapkészítő weboldal megálmodói a teljes kivásárlásra.

Karrier RTL Produkcióknál

Ha Te is szeretnél produkcióink sikeres csapatainak tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!

Borbély Alexandra nem tudta kinyitni a szemét az esőgéptől – kulisszatitkokat árultak el a színészek a Mellékhatás második évadáról

Többévnyi várakozás után visszatért a Mellékhatás! A csatorna első saját fejlesztésű heti sorozatának bemutatója 3 éve volt, így érthető, hogy nem csak a nézők, de a színészek is tűkön ülve várták a folytatást, de a 2. évad 1. epizódja mától elérhető az RTL+-on.

Megható videón: így találták meg a mentőcsapatok a nemrég eltűnt autista kisfiút

Gergő hétfő délután tűnt el egy mözsi családi ház udvaráról: az egyik pillanatban még mesét nézett, majd a következő pillanatban kisétált a kapun, amit az óriási szélvihar nyitott ki. Közel 20 órán át keresték, még a Terrorelhárítási Központ is bekapcsolódott a mentőakcióba. A kisfiú édesanyja szerint az autisták tikkelnek, Gergőnek pedig az utóbbi három hónapban az volt a nagy tikkje, hogy mindig menni kell.

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának első előzetese

Új évad, új élet, új ellenség. A Mellékhatás második évada hamarosan elérhető kizárólag az RTL+ felületén. Streameld reklámok nélkül, próbáld ki egy hónapig ingyen!

A Cremediq sikersztorija: tökéletes fúzió jött létre Balogh Levente és Pallagi Edina között

A Cápák között negyedik évadában mutatkozott be Pallagi Edina és a Cremediq kozmetikai termékcsalád. A vállalkozónő hiteles személye és szakértelme azonnal lenyűgözte Balogh Leventét, aki befektetési ajánlatot tett neki, és saját szépségipari termékeinek fejlesztésébe is bevonta őt.

Élete első erőemelő versenyére készül Polyák Lilla

Hatvan kilóval guggol, pedig korábban súlyok nélkül is nehezére esett. Fekvenyom és szakít, pedig sosem hitte volna, hogy ekkora szenvedéllyel emelgeti majd a súlyzót. Polyák Lilla színésznőt férje, Gömöri András Máté csábította le az edzőterembe azért, mert Lillának sokat fájt a dereka.

A kórházi leletek alapján nem volt esélye a túlélésre, Soma mégis talpra állt a 25 ezer voltos áramütés után

A 16 éves fiú egy barátját akarta megmenteni, mikor őt is megrázta a nagyfeszültség. Szülei 2 hónapig bizonytalanságban éltek, sosem tudták, hogy a másnapot is megéri-e a gyermekük, mert a laboreredményei alapján az értékei élettel összeegyeztethetetlenek voltak.

Ezeket láttad már?