Felzabáltuk a Sziget Fesztivált!
Na, ez foodporn a javából! Nem is értjük, hogy dr. Jancsa Jánosba hogyan fért ennyi kaja, de csak arra tudunk gondolni, hogy hagyott a csapat többi részének is. :D
Még néhány hasonló
Felzabáltuk Light – a 101 Neóban megtudod, milyen a fekete leves!
Na de mitől lesz fekete egy leves?
Felzabáltuk a Porkyt, Kistarcsa leghúsosabb helyét
Szem nem marad szárazon a triplán chilis szendvics után
Felzabáltuk a Csalánosi Csárdát: a pacaltól csárdást jártunk!
Házias ízek hatalmas adagban
Igazi szlovák sztrapacskát főznek Budapesttől mindössze 20 percre – felzabáltuk a Koliba Chopokot!
A hely, ahol belekóstolhattok Szlovákiába
Felzabáltuk a belváros legázsiaibb éttermét: nem csak sushi van!
Üde színfolt az ázsiai éttermek terén
Álompuha tekercsek, habos süti és ráérős skandináv fika a Läget pékségben
Csodaszép lett Budapest legújabb péksége
Felzabáltuk Light – Mutatunk egy jó BBQ-s helyet, amitől menten elfüstölsz
Itt az év első Felzabáltuk! videója!
Jó bulihoz kell az energia: felzabáltuk a budapesti éjszakát!
Pizzát, gyrost és sztrapacskát is kóstoltunk
Felzabáltuk Light – Itt még a japánok is azt mondják, hogy ez az otthon íze
Az óbudai Sushi Seit teszteltük
Rigójancsi, Esterházy, somlói: felzabáltuk a budapesti klasszikus sütiket
Kövesd Nórit és a somlói galuskát!
Felzabáltuk Máltát! – Nyulat és tengeri herkentyűket is kóstoltunk
Mutatjuk a legjobb helyeket Máltán!
Felzabáltuk Kínát! 3. rész: Irány az egyik legrégebbi kínai város, Szucsou!
Történelmi városban folytatódott a kóstolás
A perfekt rántott hús nyomában – felzabáltuk A rántott húsost!
Rántott hús minden mennyiségben
Felzabáltuk Kínát! 2. rész: ilyen egy sanghaji retró étterem
Peking után Sanghaj is terítékre került
Felzabáltuk Light – Kis Padlizsán, ahol a gyroshús gyümölcsből készül
Akár vegán vagy akár nem, ide beülnöd érdemes!
Hozzászólások