Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A belga juhász lett a világ legintelligensebb kutyája, de senki se higgye, hogy napi néhány kör sétával le lehet fárasztani

Elképesztő fizikai adottságai mellett fáradhatatlan a belga juhász, a kutyatrénerek mégsem ajánlják családi kedvencnek, mivel néhány kör séta nem elég ahhoz, hogy lefárasszuk. 

A mi kis bakink – Nevetésben tört ki az összes színész Pali bácsi szövegétől

Dióssi Gábornak elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Leleplezve! Ő volt a Szörnyecske álarc alatt | 5. adás

A közönség szavazatai és a Nyomozók döntése alapján az Álarcos énekes ötödik adásának kiesője nem más, mint a Szörnyecske, így neki kellett felfednie magát!

Így ért véget a Gólkirályság első évada

Egy mindent eldöntő meccsen kell bizonyítani a Csember FC-nek és Tóninak, hogy végre bejuthassanak a nagyok közé. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy Oletics végre eldöntse, mit akar.

Megható történetet árult el Balogh Petya kislánya nemrég elhunyt dadusáról

A Cápa ismerte korábbról a vasárnapi adásban bemutatkozó vállalkozó könyveit, mert a kislánya pont a forgatás előtti napon vehette a kezébe a sajátját, amit attól a dadustól kapott, aki egész eddigi életében mellette volt. De a kislánya már csak dadusa halála után kaphatta meg a különleges ajándékot. További részletek a Cápák között következő részében vasárnap 19 órától az RTL-en.

„Ha a stáb nem ilyen, akkor nem vagyok benne biztos, hogy ez így össze tudott volna jönni” – Sztarenki Dóri a Mellékhatás kulisszatitkairól mesélt

„Bátran mondhatom, hogy ez egy borzasztó kemény időszak volt” – vallja a forgatásról Dóri, aki hatalmas lelkesedéssel vágott bele a Mellékhatás folytatásába. Az rtl.hu-nak a sorozat hamarosan debütáló második évadának titkairól mesélt, és többek között azt is elárulta, milyen jellemfejlődésen esik át Panácz Anna a következő epizódokban.

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

Ezeket láttad már?