Közeledik a karácsony, így hova máshova mehettünk volna felzabálni, mint a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásárba. Zsolti szokás szerint nem aprózta el a dolgot, és több kaját is letesztelt.
Lángos, csülök, sült malac, kürtőskalács – Zsolti ismét felzabál, ezúttal a budapesti karácsonyi vásárt. A tesztelésből nem maradhatott ki a forralt bor és a sült gesztenye sem, de persze kóstolt ennél durvább kajákat is. Csekkoljátok a videót!
⚠️FIGYELEM: A Street Kitchen tesztvideókban és a Felzabáltuk-sorozatban (ahogyan a portálunkon és a magazinjainkban megjelent étterembemutató cikkekben, valamint a magazinhoz mellékletként adott térképen) semmilyen ÉTTEREM-SZPONZORÁCIÓ nem szerepel, a policy része, hogy sem most, sem a jövőben nem fogunk elfogadni ilyen megkereséseket. Az ezeken a felületeken megjelent éttermek és az azokról elhangzott vélemények kizárólag a szerkesztőség szubjektív véleményét tükrözik.⚠️
Még több rész a Felzabáltuk-sorozatunkból:
Felzabáltuk Miskolcot és környékét!
Felzabáltuk Nyíregyházát!
Na de mitől lesz fekete egy leves?
Szem nem marad szárazon a triplán chilis szendvics után
Házias ízek hatalmas adagban
A hely, ahol belekóstolhattok Szlovákiába
Üde színfolt az ázsiai éttermek terén
Csodaszép lett Budapest legújabb péksége
Itt az év első Felzabáltuk! videója!
Pizzát, gyrost és sztrapacskát is kóstoltunk
Az óbudai Sushi Seit teszteltük
Kövesd Nórit és a somlói galuskát!
Mutatjuk a legjobb helyeket Máltán!
Történelmi városban folytatódott a kóstolás
Rántott hús minden mennyiségben
Peking után Sanghaj is terítékre került
Akár vegán vagy akár nem, ide beülnöd érdemes!