Hozzávalók
- 2 db alma (kb. 400 g)
- 80 g spenót
- 2 szál zellerszár (kb. 220 g)
- 1 szál kígyóuborka (kb. 350 g)
- 300 ml víz
- 1 tk méz (kb. 10 g)
Almás-spenótos juice
Hozzávalók
- 2 db alma (kb. 400 g)
- 80 g spenót
- 2 szál zellerszár (kb. 220 g)
- 1 szál kígyóuborka (kb. 350 g)
- 300 ml víz
- 1 tk méz (kb. 10 g)
A juice-hoz az almákat megpucoljuk, félbevágjuk, kicsumázzuk, kisebb darabokra vágjuk, majd beledobjuk a turmixgépbe. Mehet bele a spenót is, a kisebb darabokra vágott zellerszár és kígyóuborka, a víz, majd a méz is, és az egészet alaposan leturmixoljuk. Apró lyukú szűrőn átpasszírozzuk, és behűtve fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett ez a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!