Hirdetés

Proteines bundás kenyér

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez Szabina legszebb nyomozása volt” – a Cápának elég volt három kérdést feltennie, hogy mind az öt befektető kiszálljon

Miután Mercs Milán elmondta, hogy bizonyos háttérinformációk birtokában van, ami miatt piaci versenytáraival szemben előnnyel indul, Balogh Petya és Moldován András is kételkedni kezdett. Tomán Szabina ezután kérdezett rá, hogy van-e üzlettársa a DigiFol tulajdonosának, és ő tud-e a Cápák közöttben való szereplésről. A vállalkozó válasza sokkolta a Cápákat, és szinte azonnal kiszálltak.

Tomán Szabina befektetés helyett üzleti megrendeléssel bízta meg a táskakészítő vállalkozót

Ha Viola Melinda adott mennyiségű hulladékból, adott idő alatt képes legyártani papírtáskákat, akkor Tomán Szabina egy következő körben akár be is fektetne a vállalkozásba. Ehhez azonban először bizonyítania kell, hogy ott van benne az akarás.

Előzetes: Tamás fantáziáját teljesen beindította a főzés

Szappanosék házvezetőnője újabb pikáns megjegyzéseket kap Tamástól, a Drága örökösök - A visszatérés 31. epizódjában hétfő este az RTL-en.

Versenybe szálltak a Cápák a visszatérő vállalkozó cégéért

Lakatos István szerint Szűts Gergely nem elég felkészült ahhoz, hogy úgy vezesse a komposztálható evőeszközöket gyártó céget, ahogy azt ő elvárná, ennek ellenére ajánlatot tett a vállalkozónak. Balogh Petya ezután fogalmazta meg fél ajánlatát, egyetlen kikötéssel. A videóból kiderül, hogy mi volt az, és végül kivel fogott kezet a vállalkozó.

Idén új hangot keresünk – érkezik a The Voice az RTL-re

Az RTL idei nagy meglepetése a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat.

„Utódaink kénytelenek megbirkózni azzal, hogy mi sikeresek vagyunk, elértünk valamit” – a Cápák között befektetői elárulták, ki örökli a vagyonukat

A világ leggazdagabbjai közül egyre többen döntenek úgy, hogy a pénzüket nem a gyermekeik kapják, hanem inkább jótékonysági szervezetek. A Fókusz megkérdezte a Cápák között befektetőit, hogy ők mit szólnak ehhez a trendhez.

Videó: játszi könnyedséggel borította földre a szél a mohácsi Penny hatalmas kerítésfalát

Döbbenetes felvételt osztott meg Facebookon egy mohácsi lakos az országon végigsöprő szélvihar helyi következményéről. 

Itthon csak álmodozhatunk az olcsó német tojásról és az olcsó olasz tésztáról – külföldön élő magyarok mondták el, mivel szembesülnek a bevásárlásnál

Nem kell ahhoz nyugdíjasnak lenni Magyarországon, hogy az ember gyomra egy-egy vásárlásnál összeszoruljon az árak láttán. Olaszországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, az USA-ban és Mexikóban néztünk szét, mekkora az élelmiszer-infláció, hogyan élnek ott a magyarok, és mennyire kénytelenek spórolni.

Ezeket láttad már?