Hirdetés

5 extra fitt kaja tonhallal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

Herceg Erika valóságos műtárggyá változott egy képzőművész kezei között

Az X-Faktor mentora egy divattervezővel és egy képzőművésszel karöltve hozott létre közös alkotást. A művészetek találkozása jegyében örömmel lett főszereplője egy különleges performansznak: rendhagyó festővásznat öltött magára.

Bódi Sylvi: Ebbe a műsorba kellett eljönnöm, hogy megtudjam, hol vannak a lyukaim

Sebestyén Balázsnak sikerült zavarba hoznia az ex-playmate-et, amikor a női test rejtelmeiről faggatta a játékosokat. A videóból kiderül, hogy Sylvi mit nézett be nagyon, és Dombi milyen jó tanáccsal látta el. További részletek a sztárvetélkedő vadonatúj évadában, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Még mindig nem ismerik a magyarok a 30 fokos mosás titkát

Rendületlenül 40 fokon mos a magyar, pedig a ruháknak és a Földnek is jobb lenne, ha alacsonyabb hőfokot használnák. Ha pedig egész Európa letekerné a hőmérsékletet, 35 százalékkal csökkenne a mosás szén-dioxid-kibocsátása.

„Öltözz fel és húzzunk el innen!” – intim jelenetben mutatta meg idomait Döbrösi Laura

Anikó egy kellemes délutánt tervezett partnerével, ám a randi másfajta kalandokat tartogatott a fiatalok számára, mint amilyenre vágytak.

Exkluzív: Így indul A Király története – nézz bele a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatba!

A RTL+ egyik nagy dobása a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat. Íme egy kis részlet az évadnyitó epizód első néhány percéből.  

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

A nap végére Rubint Rella és Kustánczi Lia kerültek veszélyzónába, így a zsűrinek közülük kellett kiválasztania, hogy kinek kell elhagynia a konyhát.

Íme a győztes dal a 2022-es X-Faktor nyertesétől

Az eredményhirdetés után újra mikrofont ragadt a 2022-es X-Faktor nyertese, hogy elénekelje a győztes dalát!

Ezeket láttad már?