Hozzávalók
Bazsalikomos epersalsa:
- 250 g friss eper
- 1 csokor friss bazsalikom, felaprítva
- 1 ek balzsamecet
- 2 tk frissen őrölt feketebors
Körtés kiwisalsa:
- 1 db körte
- 3 db kiwi (hámozott)
- 1 ujjnyi reszelt gyömbér
- 1 csokor friss koriander
- 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
- 1 ek olívaolaj
- só,bors
Babkrém:
- 1 konzerv vörös vesebab
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db citrom frissen facsart leve
- 3 ek olívaolaj
- 2 tk őrölt római kömény
- só, bors
3 szuper mártogatós snack
Hozzávalók
Bazsalikomos epersalsa:
- 250 g friss eper
- 1 csokor friss bazsalikom, felaprítva
- 1 ek balzsamecet
- 2 tk frissen őrölt feketebors
Körtés kiwisalsa:
- 1 db körte
- 3 db kiwi (hámozott)
- 1 ujjnyi reszelt gyömbér
- 1 csokor friss koriander
- 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
- 1 ek olívaolaj
- só,bors
Babkrém:
- 1 konzerv vörös vesebab
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db citrom frissen facsart leve
- 3 ek olívaolaj
- 2 tk őrölt római kömény
- só, bors
A salsák úgy a legjobbak, ha kézzel aprítjuk fel őket darabosra, mint ennél a kiwis és epres változatnál is.
A babos cuccot pedig egy aprítógépben pürésítsétek.