Hirdetés
Húsvéti menü

Azt hittétek, hogy a nachos unalmas? Hát nem! 4+1 tuti recept

Sültcukkini-saláta

Könnyű, gyors és egészséges!

Ferdinánd tekercs

Az 1920-as évekből.
Hirdetés

Azt hittétek, hogy a nachos unalmas? Hát nem! 4+1 tuti recept

Ne gondoljátok, hogy a TV előtti nachos-rágcsálás megáll a sajtos mártogatósnál, mert tökre nem! Hoztunk 5 példát arra, hogyan dobjátok fel a snackelést!
Hirdetés

Az abbahagyhatatlan snack: nachos tál salsával

A nachos tál azért hálás műfaj, mert az alapja nyilvánvalóan bolti nachos lesz, ennek megfelelően magától értendő, hogy túl sok meló azért nem lesz vele. A salsa szintén pofonegyszerű, szóval ez a kaja ott van a legjobb party-ropogtatnivalók listáján!

Ír nachos

Szerintetek eljön egyszer az az idő, amikor ilyen ír nachost lehet majd kérni a mozikban? Hát, mi inkább nem várnánk addig, szóval itt van Jancsa Jani ütős receptje, amiben nem elég, hogy a burgonyák koncentrikus köröket alkotnak, de még meg is vannak pakolva mindenféle finom cuccal. Érdemes kipróbálni, mert jóval többet nyújt, mint egy sima nachos chips+sajtszósz kombó.

Tűzön sütött nachos tál

Hoztunk nektek egy vagány nachos tálat, amit az erdőben dobtunk össze egy laza salsa szósszal. Természetesen az időjárás sem kímélt minket, de nem hagytuk magunkat, tűzön-vízen át küzdöttünk, hogy gazdagabbak legyetek egy ilyen frankó recepttel.

Így készül a mozis nachos és salsa

Ha este mozi helyett esetleg letöltenétek egy filmet, de a jó kis multiplexes nachost nem akarjátok kihagyni, akkor megmutatjuk, hogyan tudjátok otthon is összedobni. Zabáljatok nachost, tunkoljátok salsába, és igyatok mellé sört!

+1 Olasz krumplis nachos

Azért +1, mert nachosnak csak erős túlzással lehet nevezni, de alapvetően nagyon hasonlít a mexikói testvérére, persze abszolút olasz alapanyagokkal. Nagyon kiadós étel, simán el lehet képzelni nagy családi ebédnél/vacsoránál egy friss rukkola salival.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások