Hirdetés
Bespájzolva

Levendulás-amarettós tojáslikőr

Hozzávalók

1.3
literhez
+
500 ml habtejszín
100 ml tej
400 ml amaretto
2 ek levendula
0.25 db tonkabab
1 rúd vanília
9 db tojássárgája
130 g porcukor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Levendulás-amarettós tojáslikőr

Imádom a levendulát, de vigyázni kell vele, mert ha túltoljátok, könnyen szappanra hasonlító ízt érhettek el. Viszont ha megfelelően használjátok, egy nagyon különleges élményben lesz részetek.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

1.3
literhez
+
500 ml habtejszín
100 ml tej
400 ml amaretto
2 ek levendula
0.25 db tonkabab
1 rúd vanília
9 db tojássárgája
130 g porcukor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A habtejszínt, a tejet, az amarettót, a levendulát, a lereszelt tonkababot és a vaníliarudat összemelegítjük. A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd a tejes mixünket fokozatos keverés mellett rászűrjük. Vízgőz felett, egy maghőmérő segítségével folyamatosan kevergetve 85 fokig melegítjük. Hűtve fogyasztjuk.

Levendulás-amarettós tojáslikőr

Ha tetszett a levendulás-amarettós tojáslikőr receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások