Hirdetés

Cukormentes citromos pite

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Az építészek remek kis lakásokat terveztek, aztán persze semmi nem úgy lett – az Óbudai Kísérleti Lakótelep története

A kínzó lakáshiány enyhítésére vágott bele az Építési Minisztérium a jövő lakásának megalkotásának nem kis feladatába 1958-ban. A megbízott építészek akkoriban különlegesnek számító, remekbe szabott otthonokat terveztek, ezekből épült meg az Óbudai Kísérleti Lakótelep. Az izgalmas és tényleg előremutató vállalkozásból azonban sok panaszt eredményező, az eredeti elképzeléseknek csak nyomokban megfelelő valóság lett.

Szünetre vonul az X-Faktor, jön a The Voice az RTL-re!

72 országot már meghódított, hamarosan pedig az RTL képernyőjére érkezik a The Voice. A világ egyik legsikeresebb tehetségkutató műsora az idén szünetre vonuló X-Faktort váltja. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója mindenkit megnyugtatott: lesz még X-Faktor, csak nem 2023-ban. A The Voice-nak nagyon különleges szabályai vannak: a zsűritagok háttal ülnek, nem látják, hogy ki énekel, ezért első körben a hangjukkal kell meggyőzniük a zsűrit a versenyzőknek. Itt tehát a hang a legnagyobb fegyver.

„Arra mentek rá, hogy engem leleplezzetek” – forgatás közben bukott le a Drága örökösök színésze

Nagy ritkán felvétel közben is a színészek előtt lehet a forgatókönyv. Ahhoz viszont nagyon furfangosnak kell lenniük, hogy ügyesen elrejtsék a kamerák elől. Kovács Frigyesnek meggyűlt a baja a puskájával. Íme a Drága örökösök – A visszatérés negyedik hetének legviccesebb bakijai.

Testőr, bizalmas és menedzser – a színészek, akik megmutatták, milyen lehetett Jimmy élete

Nincs király udvartartás nélkül, és nincs sikeres sorozat sem fontos és emlékezetes mellékszereplők nélkül. Ahogy Zámbó Jimmy életét kiegészítették a családtagjai, a barátai és a munkatársai, úgy segítették a Király című sorozat történetvezetését a kisebb, de annál fontosabb karakterek.

Összeesik a féltékenységtől a Gólkirályság polgármestere

Géza és Vica megpróbálják elhitetni a polgármester feleségével, hogy semmi nincs közöttük, sőt úgy csavarják a szálakat, hogy a titkárnőt egészen mással boronálják össze. A tervük annyira jól sikerült, hogy Hevér Gábor karaktere már a látványtól is rosszul lett, hogy valaki más fogdossa a szeretőjét.

A Konyhafőnök 2021-es győztese, kemény alkudozás, egy felbosszantott feltaláló és egy igazi álommeló – ez történt a Cápák között 5. adásában

Bóza Roland, A Konyhafőnök 2021-es győztese, két külön testvérpár, egy felbosszantott feltaláló és egy nemes küldetést végző vállalkozó állt a befektetők elé a Cápák között ötödik adásában. A Cápák ismét a családi vállalkozásokban hittek: mind a két testvérpár kapott befektetési ajánlatot a stúdióban.

Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.

„Oda kell figyelni, hogy megmaradjunk férfinak és nőnek, ne csak anyának és apának” – Nádai Anikó vidéki lánynak tartja magát, a fűnyírással is különleges kapcsolata van

A Házasodna a gazda műsorvezetője – aki már 5. alkalommal segít a gazdáknak megtalálni a szerelmet – bevallotta, hogy egyáltalán nem áll távol tőle a vidéki randevúzás, majd azt is elárulta, hogy mikor kapott utoljára szerelmeslevelet, hogyan működnek a párjával ennyi év és egy közös gyermek után, végül pedig meglepő kijelentést tett arról, hogy milyen hatása lehet az őszinteségnek egy kapcsolatban. Azt is elárulja, hogyan érzi magát, ha lenyírhatja a füvet.

Ezeket láttad már?