Gluténmentes
Laktózmentes
Vega
Hozzávalók
- 500 g répa (a mini a legjobb)
- 1 ek olaj
- só, bors
- 3 ek szeletelt mandula
- 3 ek méz
- 4 ek almaecet
- 1 csokor friss koriander
Édes-savanyú mandulás pirított répa
Hozzávalók
- 500 g répa (a mini a legjobb)
- 1 ek olaj
- só, bors
- 3 ek szeletelt mandula
- 3 ek méz
- 4 ek almaecet
- 1 csokor friss koriander
A répát megpucoljuk és kis darabokra vágjuk, majd bő, sós vízben 5 percig főzzük, leszűrjük. Ezután egy serpenyőben az olajon jól megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a mandulával, és ha színt kapott, ráöntjük a mézet, az ecetet, és kicsit beforraljuk. Friss korianderrel tálaljuk.
Ha tetszett az édes-savanyú mandulás pirított répa receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!