Gluténmentes
Hozzávalók
A tésztához
- 60 - 70 g fehérjepor
- 1 ek zsírszegény kakaópor
- ½ tk sütőpor (gluténmentes)
- 1 db banan
- 1 db tojás
- 60 ml mandulatej
A toppinghoz
- 70 ml mandulatej
- 100 g mogyoróvaj
Banános-mogyoróvajas fehérjesüti
Hozzávalók
A tésztához
- 60 - 70 g fehérjepor
- 1 ek zsírszegény kakaópor
- ½ tk sütőpor (gluténmentes)
- 1 db banan
- 1 db tojás
- 60 ml mandulatej
A toppinghoz
- 70 ml mandulatej
- 100 g mogyoróvaj
A toppinghoz a mandulatejet és a mogyoróvajat nagyon alaposan kikeverjük, habosítjuk, majd a hűtőbe tesszük.
A tésztához mindent egy aprítógépbe teszünk, és krémesre pürésítjük. A masszát 2-3 bögrében eloszlatjuk, és a mikróban, magas fokozaton (800W-on) 2,5 perc alatt megsütjük. Kifordítjuk a bögréből (esetleg hagyhatjuk hűlni, ha nem szeretjük melegen), és szedünk rá a toppingból.
Ha tetszett a banános-mogyoróvajas fehérjesüti receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!