Hirdetés

Kókuszos burgonyakrémleves pirított mandulával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Lengyel Tamás Brian karakterén keresztül beszél a hatalommal való visszaélésről

A színész az öntörvényű és szélsőséges szereplő tettein keresztül szeretné megmutatni azokat a rendkívüli élethelyzeteket, amiket normális esetben egy ember nem engedhet meg magának. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Itt lesz vége a karrierednek” – ezt üzente Sebestyén Balázs Joshi Bharatnak

Sebestyén Balázs ezúttal új vendégeket is fogadott a Gyertek át! kanapéján, köztük Joshi Bharatot, aki szerinte nem gondolta át, hogy mire vállalkozott. Szókimondó játékokból és szívatásból a sztárvetélkedő hatodik évadában sem lesz hiány. A harmadik rész már elérhető az RTL+-on. Streameld reklámok nélkül, egy hónapig ingyen!

Nem mindegy, hogy horkolás vagy orrtúrás – a Nyerő Páros szerelmesei átmentek Balázshoz

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt vetélkednek a következő Gyertek át adásban. Csilla Déri Henivel, Zdroba Patrikkal és Tóth Bencével versenyez majd, Betti pedig Hódi Pamelával, Molnár Zsoltival és Bakos Gergővel. Heniéket leszámítva a többiek az idei Nyerő páros évad szerelmespárjai. A Gyertek átban nem csak a poénok, hanem a kínos történetek is repkednek. Ott voltunk a kulisszák mögött a sztárpárokkal.

Időjárás 2022-12-07

Északkeleten, északon kezdetben kevés lesz a felhő, ott mélyre süllyedhet a hőmérséklet, viszont nagy eséllyel képződhet köd, illetve rétegfelhőzet, amely azért csütörtökre zsugorodik. 

Kármán Odett sírva fakadt a séfek kritikájától, Rácz Jenő pedig Járai Mátéban látta minden reményét

Csalódások és meglepetések jellemezték a Középdöntő harmadik napját, mivel több olyan versenyző, akikhez korábban a séfek nagy reményt főztek, alulteljesítettek, viszont egy híresség meglepte a zsűrit rátermettségével.

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

Dobos Evelin krumplihámozásra fogta be a Michelin-csillagos Rácz Jenőt

A piros csapat elfelejtette, hogy bármikor kérhetik mentoruk segítségét, amikor viszont elérkezett az idő, akkor sem igazán tudták, hogy milyen feladatot adjanak a séfnek. Így Jenőnek végül krumplipucolás közben kellett kamatoztatnia tudását. „Ebből újsághír lesz” – a zsűri többi tagja elképedve bámulta, hogy milyen feladatot kapott a séf.

Ezeket láttad már?