Hozzávalók
- 160 g quinoa
- 550 ml mandulatej
- 3 - 4 ek méz
- 1 mk vaníliaaroma
- 50 ml kókuszkrém
A tálaláshoz
- 2 marék mandula
- 10 szem friss eper
Hozzávalók
- 160 g quinoa
- 550 ml mandulatej
- 3 - 4 ek méz
- 1 mk vaníliaaroma
- 50 ml kókuszkrém
A tálaláshoz
- 2 marék mandula
- 10 szem friss eper
A quinoakásához a gabonát felrakjuk főni a mandulatejjel, a mézzel és a vaníliaaromával, majd 15-20 perc alatt puhára és sűrűre főzzük. Mikor megfőtt, hozzákeverjük a kókuszkrémet, és jöhet is a tálalás.
Megszórjuk aprított mandulával, friss eperrel extrázzuk, de mehet még rá kevés kókuszreszelék, liofilizált eper vagy pisztácia is, ha épp akad otthon.
- Elkészítési idő: 25 perc
Ha tetszett az epres quinoakása receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!