Hirdetés

Teljes kiőrlésű töltött lángos

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Befektetési hullám söpört végig a Cápák között stúdiójában

A negyedik adásban egy idén még nem látott befektetési hullám ötből négy olyan vállalkozót sodort a Cápák elé, akikre óriási kedvvel haraptak rá a nagyhalak.

„A férjem vágta le a hajamat, és én végigbőgtem az egészet” – így élte túl a rákot Fresh Andi és Tallós Rita

Tallós Rita és a Fresh együttes énekesnője, Galló Andi élete pillanatok alatt megváltozott, amikor az orvos közölte velük a diagnózist: daganatos betegek. Az első sokk után azonban mindketten elhatározták, nem adják fel, és nem esnek kétségbe. Végigcsinálják az előírt kezeléseket, hogy minél hamarabb maguk mögött tudhassák a rettegett kórt. Február 4-e a rákellenes világnap.

Itt lehet jelentkezni a The Voice-ra!

Jelentkezz az RTL új tehetségkutató showműsorába, a The Voice-ba!

„Elnézést, itt furcsa pillanatok vannak” – Hevér Gábor bakija miatt leállt a forgatás

A Gólkirályság felvételein mindig akad egy-két félresikerült mondat vagy vicces véletlen, ami még a színészeket is meglepi. Ez az 5. rész munkálatai közben sem volt másképp, ahol nem csak Hevér Gábornak sikerült mosolyt csalnia kollégái és a stáb arcára.

Meglepő dolgokat derített ki Balogh Petya a Diverzum vállalkozóiról

A Cápa a sikeres pitch után találkozott Fannival és Mikivel, ahol nemcsak arra derült fény, hogy mi a közös bennük és új befektetőjükben, hanem arra is, hogy kikkel állnak még kapcsolatban a Diverzum vállalkozói. 

„Én egy kisegér vagyok, nem pedig egy Cápa?” – Lakatos István meglepő ajándékot kap a vállalkozóktól

A testvérpár személyre szabott ajándékkal készül a Cápáknak. Míg Balogh Petya egyből belebújik a kapott meglepetésbe, Lakatos István először meglepődve fogadja a neki szánt csomagot. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között következő részében.

„Arra mentek rá, hogy engem leleplezzetek” – forgatás közben bukott le a Drága örökösök színésze

Nagy ritkán felvétel közben is a színészek előtt lehet a forgatókönyv. Ahhoz viszont nagyon furfangosnak kell lenniük, hogy ügyesen elrejtsék a kamerák elől. Kovács Frigyesnek meggyűlt a baja a puskájával. Íme a Drága örökösök – A visszatérés negyedik hetének legviccesebb bakijai.

Óriási az érdeklődés a kézzel készült táskák iránt: eddig 43 országból érkeztek vendégek a Mittersisters workshopjaira

A Mittersisters workshopjain bárki elkészítheti álmai táskáját profi segítséggel, mindössze egyetlen nap alatt. Mitter Anna Róza vállalkozása azonban keretek közé szorul a növekedés tekintetében, ezért álmodott meg egy olyan új rendszert, ami az ő személyes jelenléte nélkül is működőképes. Ez a DIY BAR BUDAPEST, ahova bárki betérhet az utcáról, hogy táskakészítésbe kezdjen.

Ezeket láttad már?