Hozzávalók
- 350 g franciasaláta-mix
- 120 g savanyú uborka
- 1 db alma (120 g/db)
- 350 g zsírszegény natúr joghurt
- só
- 1 tk mustár
- 2 ek uborkalé
- 2 tk porcukor
Joghurtos franciasaláta
Hozzávalók
- 350 g franciasaláta-mix
- 120 g savanyú uborka
- 1 db alma (120 g/db)
- 350 g zsírszegény natúr joghurt
- só
- 1 tk mustár
- 2 ek uborkalé
- 2 tk porcukor
A joghurtos franciasaláta elkészítéséhez a salátamixet bő, forrásban lévő vízben 2-3 perc alatt megfőzzük, majd leszűrjük, átmossuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a karikára vágott uborkát és a kis kockákra vágott almát. Egy másik tálban kikeverjük a joghurtot a sóval, a mustárral, az uborka levével és a porcukorral, majd összekeverjük a zöldséges keverékkel. Tálalásig hűtőbe tesszük, és hidegen kínáljuk.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!