Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
2 szelet borsos ALDI BBQ grill lazac (2x125 g)
3 db félig előfőzött burgonya
2 csipet chilipehely
100 ml olívaolaj
só, bors
1 fürt koktélparadicsom
3 ek tejföl
1,5 ek édes chiliszósz
2-3 marék bébispenót a tálaláshoz
Hirdetés

Grill lazac édes chili szósz mártogatóssal

A grillszezonban érdemes minél változatosabb kajákat kipróbálni, éppen ezért a steak-en és a csirkén túl, most a halas kaják kedvelőire is gondoltunk. Dobjatok rá mindent a grillre és készítsétek el a tavaszi és nyári kaják egyik nagy slágerét!
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
2 szelet borsos ALDI BBQ grill lazac (2x125 g)
3 db félig előfőzött burgonya
2 csipet chilipehely
100 ml olívaolaj
só, bors
1 fürt koktélparadicsom
3 ek tejföl
1,5 ek édes chiliszósz
2-3 marék bébispenót a tálaláshoz

A burgonyát negyedekbe vágjuk és grillrácsra tesszük. A chilipelyhet elkeverjük az olívaolajban. Sülés közben forgatjuk a burgonyákat, hogy minden oldala megpiruljon, közben pedig időnként kenegetjük a chilis olajjal. A lazacokat először a bőrös felükkel lefelé rakjuk a rácsra, majd mikor már jól megpirult, megfordítjuk és megsütjük a másik felét is (nem kell neki sok idő, pár perc alatt átsül).

A koktélparadicsomot is rárakjuk a rácsra, megkenjük kevés chilis olajjal és kissé meggrillezzük. A tejfölben elkeverjük a chiliszószt. Bébispenótlevelekre tálaljuk a lazacot és köretként a sült burgonyát, a grillezett paradicsomot és a mártogatóst adjuk mellé.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások