Hozzávalók
- 500 g darált marhahús
- 3 ek olívaolaj
- 2 ek szezámolaj
- 5 ek szójaszósz
- 2 ek Worcester szósz
- 1 tk chilipehely
- 2 cm-es gyömbér
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek barna cukor
- só. bors
- rizs a tálaláshoz
A Távol-Kelet ízei: Koreai marha
Hozzávalók
- 500 g darált marhahús
- 3 ek olívaolaj
- 2 ek szezámolaj
- 5 ek szójaszósz
- 2 ek Worcester szósz
- 1 tk chilipehely
- 2 cm-es gyömbér
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek barna cukor
- só. bors
- rizs a tálaláshoz
A marhahúst elkezdjük egy nagyobb serpenyőben pirítani. Sózzuk, borsozzuk, és időnként megkeverve pirítjuk. A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban, és a pirult húshoz adjuk. Átkeverjük, és még pár percig sütjük. Közben kifőzzük a rizst, majd a fűszeres marhahússal, chilivel és újhagymával megszórva tálaljuk.