Hirdetés

Ázsiai szezámolajos krumplisaláta szójás csirkenyárssal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

2024-ben visszatér a Sztárbox

Óriási siker volt a 2023-as Sztárbox, a szuperdöntőn pedig Szujó Zoltán bejelentette: jövőre újra nézhetjük a bokszoló sztárokat az RTL-en. 

„Ilyenkor már csak lakkozzuk a vázát, nem festjük” – így készül az utolsó Sztárbox-meccsére Árpa Attila és Brasch Bence

Kiderül, hogy mit üzen egymásnak a végső összecsapás előtt utoljára a Sztárbox két nehézsúlyú versenyzője, Árpa Attila és Brasch Bence. Talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a két óriás meccse, ahol ütésekből nem lesz hiány. Brasch Bence régóta űzi ezt a sportot, Árpa Attilának viszont 7 hónapja volt eljutni idáig. A versenyzők mellett az edzőiket is megismerhetik.

Eldőlt: Dobos Evelin jobban érzi magát, vállalja a döntőt Berki Mazsi ellen

Az utolsó pillanatig bizonytalan volt, Dobos Evelin vállalja-e a mérkőzést, mivel egy vírus annyira legyengítette, hogy kórházba került a hét második felében. Mára kiderült: Evelin már jól érzi magát, és vállalja az esti Sztárbox-döntőt a kemény ellenfélnek ígérkező Mazsi ellen. Azt mondta, képes 100 százalékos teljesítményt nyújtani.

„Nagyon tudja, hol kell egy lányt megérinteni” – Szani Arni vonzerejéről mesélt

Szani és Arni a Szent Gellért téren együtt nézték meg, hogyan készül a képeikkel és homokkal dekorált buszmegálló. „Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz valaha az életemben” – mondta Szani, akinek a mai napig meglepő, amikor vezetés közben egyszer csak meglátja a fotóját az óriásplakátokon. Az Éden Hotel játékosai a luxushotelben kibontakozó kapcsolatukról és az egymás iránti vonzalmukról is meséltek a megállóban, illetve azt is elárulták, szerintük taktikával vagy őszinteséggel érdemes-e játszani az Éden Hotelben.

Szorcsik Viki dekoltázsa elrabolta a kanapéhuszárok figyelmét: Sokba kerülhetett az a két mell

A Kanapéhuszárok női tagjai nem tudták szó nélkül hagyni Szorcsik Viki ruháját, ami nem sok mindent bízott a nézők fantáziájára. A férfiak között azonban akadtak olyanok is, akiknek egyáltalán nem volt problémájuk a mélyen dekoltált öltözékkel. 

Árpa Attila: Kifelé én voltam a Farkas, belül pedig egy kisfiú, aki összesz*rja magát

Árpa Attilát önfegyelemre és kitartásra tanította a boksz, meg arra, hogy akkor is találjon a testében tartalék energiát, ha már nincs. Az első meccs után az edzője, Bogdán Zsolt Golyó otthagyta a sportcsarnokban, mert nem tetszett neki, ahogy bokszolt, a Tenya elleni győzelem után viszont már büszke volt rá. Így készült Árpa Attila a Brasch Bence elleni döntőre.

A szomszéd tehene – új sorozat hamarosan az RTL-en

Barátból lesz a legjobb ellenség. Jön az új sorozat, hamarosan az RTL-en.  

A ringben vett revansot Majka Dopemanen, Bebét meg eltiltották a bagótól – ilyen volt a Sztárbox első évada 2004-ben

Azt hiszi, hogy Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása volt a Sztárboxok történetének legkeményebb és leghangosabb mérkőzése? Nos, 2004-ben két hasonlóan ismert és nagyhangú versenyző csapott össze egymással. A Sztárbox első évadában rögtön a rapháború két tábornoka Majka és Dopeman mérkőzött meg a szorítóban. Kőkemény, rengeteg szabálytalansággal tarkított bunyót láthattak a nézők akkor. Nézze meg azt is, hogyan bunyózott Kozsó, VV Szabolcs, Anettka és a Survivor első győztese.

Ezeket láttad már?