Hozzávalók
- 6 db csirkealsócomb a bőre nélkül
- só, bors
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 1 csokor petrezselyem
- 400 g mascarpone
- 80 ml tej
- 3 - 4 ek fokhagymás szósz
Hozzávalók
- 6 db csirkealsócomb a bőre nélkül
- só, bors
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 1 csokor petrezselyem
- 400 g mascarpone
- 80 ml tej
- 3 - 4 ek fokhagymás szósz
A csirkecombokat egy forró serpenyőben kevés olajon körbepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk. A combokat egy hőálló serpenyőbe rakjuk. A vöröshagymát apróra, a paradicsomot cikkekre vágjuk és a csirkére szórjuk. A mascarponét elkeverjük a tejjel, sóval, borssal, fokhagymás szósszal és az apróra vágott petrezselyemmel.
Az öntetet a csirkecombokra kanalazzuk, megszórjuk kevés petrezselyemmel, a szeletelt fokhagymával és borssal. 180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük. Rizzsel vagy bármilyen más tetszőleges körettel tálaljuk.