Hirdetés

Így készül Szabi tökéletes sertésszűze

Hozzávalók

2
személyre
1 db sertésszűz ( 350 g )
1 ek olaj
1 tk vaj

A rubhoz (száraz pác)

2 tk őrölt kávé
1 tk chilipor
1 tk fokhagymapor
½ tk só
0.25 tk bors
1 tk barna cukor

A salátához

100 g fetasajt kockázva
1 fej hagyma csíkokra vágva
100 g olívabogyó
1 csokor friss bazsalikom
8 db szilva magozva, negyedelve
1 ek olívaolaj
Hirdetés

Így készül Szabi tökéletes sertésszűze

A régi vadnyugaton - miként ma is - a kávé létfontosságú stimuláló volt, ami nemcsak hatásában, hanem ízeiben is tökéletes alapanyag. Egy sertésszűzzel pedig egyenesen csodákat művel, úgyhogy essünk neki!
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
1 db sertésszűz ( 350 g )
1 ek olaj
1 tk vaj

A rubhoz (száraz pác)

2 tk őrölt kávé
1 tk chilipor
1 tk fokhagymapor
½ tk só
0.25 tk bors
1 tk barna cukor

A salátához

100 g fetasajt kockázva
1 fej hagyma csíkokra vágva
100 g olívabogyó
1 csokor friss bazsalikom
8 db szilva magozva, negyedelve
1 ek olívaolaj

A saláta hozzávalóit összekeverjük egy tálban és meglocsoljuk az olívaolajjal. A rub fűszereit összekeverjük és beleforgatjuk a sertésszüzet, úgy hogy mindenhova jusson a pácból. Felhevítünk egy serpenyőt és vaj és olívaolaj keverékén körbepirítjuk a húst, hogy szép kéreg legyen rajta mindenhol, majd irány a 190 fokra előmelegített sütő 20 percre. Kivesszük a húst és 5 percig még pihentetjük tálalás előtt.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások