Hirdetés
Green Kitchen

Ördögien csilis ROCK DOG!

Hozzávalók

2
személyre
+
30 - 40 dkg bacon
3 - 4 fej vöröshagyma
csípős paprika, amit csak találsz (nálam habanero, jalapeno, csili)
2 konzerv paradicsom (egész paradicsommal)
½ fej fokhagyma
30 dkg deka darált marhahús
1 konzerv bab
1 csomag grillkolbász
Többféle sajt ízlés szerint (nálam vörös és fehér cheddar, gouda)
1 doboz főzőtejszín
2 db óriási tortilla
2 üveg sör
füstölt paprika
római kömény
cayenne bors
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ördögien csilis ROCK DOG!

Szevasztok! Először hadd mutatkozzam be: Johnny Sausage vagyok, és a kedvencem a sör, mert minden elsöpör, valamint ameddig a Föld kerek, mindig lesznek Rockerek! A mai nap a léggitárbajnokságra való készülés mellett főzünk is, mégpedig egy olyan kaját, amit mindig a backstageben szoktam tolni, aztán ha jön a többi tarhás, ők is kapnak, cserébe pár mezítlábas Szofiért.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+
30 - 40 dkg bacon
3 - 4 fej vöröshagyma
csípős paprika, amit csak találsz (nálam habanero, jalapeno, csili)
2 konzerv paradicsom (egész paradicsommal)
½ fej fokhagyma
30 dkg deka darált marhahús
1 konzerv bab
1 csomag grillkolbász
Többféle sajt ízlés szerint (nálam vörös és fehér cheddar, gouda)
1 doboz főzőtejszín
2 db óriási tortilla
2 üveg sör
füstölt paprika
római kömény
cayenne bors
só, bors
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Na gyíkok, így kezdődik a magas konyhaművészet, nem a szerencsétlen mama konyhájában. Fogok egy valag bacont, aztán jól felvágom, majd belecsapom a lábosba, csak úgy csattan… aztán a bacon is! Felkockázom azt a nyomorult hagymát is, és utánavágom, majd kevergetve lepirítom. Közben bontok egy sört, csak úgy magamnak, szerintetek miért kellett kettő?!

Ha jó a bacon, mehet bele a marha, üvegesítjük, majd jöhet rá a két konzerv, akár dobozostul is, hiszen az metál!!

Ezután következik a büntetés, bár az igazi akkor lenne, ha a seggetekbe dugnátok a paprikát: felkockázzuk apróra, majd utána igyekszünk nem a szemünkbe nyúlkálni azzal a kezünkkel, viszont utána vécére nyugodtan mehetünk! ;)))))

A fokhagymát megroppantjuk, lvl 2, ha a gitárunkkal csapunk neki oda, szintén bele a lábosba.

Most jönnek a fűszerek, ahogy tetszik, annyit rakjunk bele, majd összekever, és a másik üveg sört először is vegyük el a részeges színpadmestertől, és rakjuk bele. Nem a színpadmesterbe.

Ezután egy grill-serpenyőben olajat forrósítok, és megsütök fejenként 2-2 kolbászt. Persze, lehetne többet is, de csórók vagyunk, nem diszkósok!

A sajtokat felkockázom, majd egy másik lábosba röttyentem, rá a tejszín, és úgy kavarom, mintha nem lenne holnap. Ha már homogén (ez mi a szart jelent?), a csilihez hozzácsapom a babot, és tálalás!

Fogok egy rekeszt, mert paraszt vagyok, rá a tortilla, bele a kolbász, a csili, összehajt, sajtszósz, pofába betöm, kussol, élvez.

Ez volt a recept, aki a legőrültebb verzióját elkészíti, és beküldi fényképen, az legközelebb hozhat nekem egy üveg Unicumot, ha hónap vége van, akkor meg egy Hubit.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások