Hirdetés

Rántott pulykamáj szezámmagos bundában

Hozzávalók

2
főre
+
500 g pulykamáj
4 ek liszt
5 ek zsemlemorzsa
2 ek szezámmag
2 db tojás
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Rántott pulykamáj szezámmagos bundában

Egy igazi retro klasszikus a rántott máj, amit nem csak kifőzdékben és menzákon ehetsz mától, hanem te magad is elkészítheted! Szerintem krumplipürével és savanyúsággal igazi klasszikus, de persze bármilyen körettel megállja a helyét. :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
500 g pulykamáj
4 ek liszt
5 ek zsemlemorzsa
2 ek szezámmag
2 db tojás
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom

A májakat megtisztítjuk, hosszában félbevágjuk. A tojást felverjük, majd alaposan megsózzuk. A zsemlemorzsában elkeverjük a szezámmagot, majd jöhet a klasszik panírozás: először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk a májakat, majd bő olajban készre sütjük őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások