A napsütés és jó idő beköszöntével a szabadban, de borongósabb napokon akár a konyhában is grillezhettek. Ehhez természetesen kitaláltunk nektek, egy frankó sörpácos nyársat, amit jól megtűzdeltünk zöldségekkel és az átlagos csirkemell helyett, most a csirkecombfilét hívtuk segítségül.
Először elkészítjük a pácot: a barnasört elkeverjük az olívaolajjal és a mézzel, hozzányomjuk a fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk és belereszeljük a szerecsendiót. A felkockázott csirkehúsokat jó alaposan beleforgatják a mázba és egy kicsit pihentetjük. A zöldségeket egységes méretűre vágjuk, a hurkapálcikákat vízbe áztatjuk, és ha ezekkel megvagyunk, összeállítjuk a nyársakat. A zöldségeket a hússal váltogatva, feltűzzük a nyársra és kevés olívaolajon, forró serpenyőben, minden oldalát jó alaposan lepirítjuk.
Egy séfszobában szeretnék megmutatni azt a tudást, amit az elmúlt években felhalmoztak
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.