Hirdetés

Töltött kaliforniai paprikák

Hozzávalók

4
főre
+
1 - 1 db tricolor kaliforniai paprika
500 g darált sertéshús
2 ek olaj
1 fej hagyma
só, bors
3 gerezd fokhagyma
1 mk kakukkfű
1 mk rozmaring
1 mk bazsalikom
1 mk őrölt kömény
500 ml passata
40 g parmezán
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Töltött kaliforniai paprikák

Ha egy igazán színes és látványos kaját készítenél, akkor készíts sült töltött paprikákat! Nagyon klassz saláta mellé, vagy akár önmagában is!:)
Kipróbáltam, jóóó lett!
8
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
1 - 1 db tricolor kaliforniai paprika
500 g darált sertéshús
2 ek olaj
1 fej hagyma
só, bors
3 gerezd fokhagyma
1 mk kakukkfű
1 mk rozmaring
1 mk bazsalikom
1 mk őrölt kömény
500 ml passata
40 g parmezán
Bevásárlólistához adom

A finomra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A darált húst is megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a fűszerekkel. Felöntjük a passatával, és 400 ml vízzel, majd egy órán keresztül főzzük, és szinte teljesen elpároljuk a levét. 

A paprikákat félbevágjuk, a belsejüket és a szárukat eltávolítjuk, és mindegyikbe belekanalazunk a darálthúsos raguból, majd megszórjuk a parmezánnal. 180 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük a megtöltött paprikákat.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások